Annonce
Holstebro Onsdag

Husk den gratis influenzavaccination

Det er ved at være sidste udkald, hvis man vil være beskyttet mod influenza. Arkivfoto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix
Annonce

Holstebro: Det er ikke bare julen, der står for døren - også influenzasæsonen er på vej, men man kan stadig nå at blive vaccineret på Holstebro Løveapotek, hvis man er fyldt 65 år, er førtidspensionist, lider af visse kroniske sygdomme eller er gravid.

Sidste chance for at bliver vaccineret er den 15. januar.

- I år har Holstebro Løveapotek for første gang tilbudt borgerne i byen gratis influenza vaccination. Borgerne i Holstebro har taget godt imod apotekets tilbud om vaccination, og mange fortæller, at det er nemt at komme ind, når de alligevel har et ærinde på apoteket. Der er på nuværende tidspunkt vaccineret over 700 personer på Holstebro Løveapotek, fortæller apoteker Birgitte Nørskov Pedersen.

Og det er ved at være sidste udkald, hvis man vil være beskyttet. Influenzaen topper typisk et sted mellem uge 4 og 8, viser tallene fra de sidste seks influenzasæsoner. Vaccinen virker efter to til tre uger, og virkningen holder i omkring et halvt år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jazztrio spiller i Subhuset

Annonce