Annonce
Holstebro Onsdag

Hvert 69. minut blev der solgt en bolig i Vestjylland i 2020

Bolighandlerne foregik i 2020 i et hæsblæsende tempo. Det viser en minut-opgørelse, som ejendomsmæglerkæden Home har foretaget. Det største problem for boligsalget lige nu er, at udbuddet er meget lavt. Foto: Palle Peter Skov

Tid: Hvert femte minut blev der i 2020 på landsplan solgt en bolig. Det var cirka et minut hurtigere end i 2019.

Minuttallene svinger meget fra den ene del af landet til den anden, men  i alle landsdele blev  der i 2020 skåret minutter af tiden i forhold til året før.

I Vestjylland var der 69 minutter mellem hvert boligsalg sidste år - det var 17 minutter kortere end i 2019.

Det oplyser ejendomsmæglerkæden Home i en pressemeddelelse.

Fra 413 minutter til 31 minutter gik der mellem hvert boligsalg i landsdelene, hvor der var længst og kortest tid mellem handlerne i 2020.

På Bornholm indsnævrede mæglerne tiden mellem hvert boligsalg med 50 minutter til 413 minutter mellem handlerne, mens mæglerne i Østjylland skar seks minutter af - til en god halv time, nemlig 31 minutter.

- Der bliver selvfølgelig handlet mange flere huse, lejligheder, sommerhuse og så videre i Østjylland end på Bornholm, så her er der helt naturligt kortere tid mellem handlerne. Tiderne kan derfor ikke sammenlignes direkte mellem landsdelene, men tiderne kan sammenlignes med året før - og her går det hurtigere alle steder, fordi salget er gået frem, siger Michael Dalsager, der er senior kommunikationskonsulent i Home.

I hele Region Midtjylland var der 22 minutter mellem bolighandlerne i 2020 - det var fire minutter hurtigere end året før.

Ikke overraskende var der færrest minutter mellem handlerne i Region Hovedstaden:

Hvert 16. minut blev der indgået en bolighandel, og det var tre minutter hurtigere ned i 2019.

Længst mellem handlerne var der i Region Nordjylland, der havde 46 minutter mellem hver bolighandel. Den nordjyske region skar otte minutter af tiden i forhold til 2019.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Annonce