Annonce
Holstebro Onsdag

I Holstebro får du hele historien

Foto fra tidligere års Lokale Fortællinger i gågaden i Holstebro. Pressebillede
Igen i år har turister og gæster mulighed for at få en speciel oplevelse på ferien i Holstebro-området med Lokale Fortællinger.
Annonce

Holstebro: Limfjordslandet er et skatkammer af gode fortællinger. Og igen i år er der arrangeret Lokale Fortællinger på Holstebro-egnen for hele familien.

I centrum af Holstebro kan du komme med på en anderledes kunsttur. Den lokale kunstformidler Peter Haarby viser rundt til kunsten i byen - på cykel.

På den cirka 12 kilometer lange cykeltur besøges kunstværker, der overrasker og undrer. Også i selskab med Kulturvægterne eller Holstebro Kommunes guidekorps kan du komme tæt på kunsten i kulturbyen Holstebro.

Tæt på Vemb kan du komme med på guidede rundvisninger i bygninger på den gamle herregård Nørre Vosborg og ved Folkeuniversitetscentret Skærum Mølle.

I Ulfborg kan motorglade børn og voksne dykke ned i nostalgien hos VW Retro Museum.

Annonce

Autentiske oplevelser

Hele familien kan også at besøge bondegården Ledgaard i Husby.

Her får børnene en tur i traktoren og klapper og hilser på dyrene i staldene og på marken. På Det Gamle Postkontor i Holstebro står postmændene klar med historier fra postens verden.

På Strandingsmuseum St. George i Thorsminde fortælles historien om skibsforlis, og børn kan opleve, hvordan det var at være skibsdreng.

På Sevel Kro står krofatter Hans Kurt klar til at tage imod gæster og fortælle kroens historie.

Og hos Flamingo Naturpark ved Vemb kan turisterne nyde haven og få en fortælling om Kim Larsens tilknytning til stedet og meget mere.

Lokale Fortællinger arrangeres på tværs af kommunerne i Partnerskabet Enjoy Limfjorden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce