Annonce
Holstebro Onsdag

I kirke juleaften? Så skal du have en billet

Sognepræst ved Borbjerg Kirke, Asger Petersen, sidder her klar med billetter til julegudstjenesterne. Pressebillede
Menighedsrådet og sognepræsten ved Borbjerg Kirke har besluttet, at kirkegængerne i år skal indløse billet for at deltage i julegudstjenesterne. Til gengæld er der to gudstjenester den 24. december

Borbjerg:  Den 24. december plejer at være den dag på året, hvor flest går i kirke.

På grund af corona-pandemien har menighedsrådet ved Borbjerg Kirke i samarbejde med sognepræst Asger Petersen besluttet, at man i år skal have billet til julegudstjenesterne den 24. december.

Til gengæld holdes der to, nemlig én om formiddagen, der er beregnet til børnefamilier, og én om eftermiddagen.

Annonce

Det oplyser menighedsrådet i en pressemeddelelse.

- På grund af pandemien må der højst være 160 deltagere til en gudstjeneste i Borbjerg Kirke, og vi forudså et kaos til julegudstjenesten den 24. december, siger sognepræst Asger Petersen, der tilføjer:

- Det er jo en tradition for rigtigt mange familier at komme i kirke denne dag, og fra tidligere år ved vi, at mange er kommet over en time før julegudstjenesten simpelthen for at sikre sig en plads.

Det problem håber kirken at løse ved for det første at arrangere to gudstjenester den 24. december i Borbjerg Kirke, nemlig klokken 10,30 og klokken 16.

Højst fem billetter

Og for det andet ved, at kirkegængerne altså skal have en billet.

- På den måde er man sikker på at få en plads, og man behøver ikke troppe op lang tid i forvejen, forklarer menighedsrådet.


Traditionen med julegudstjeneste lever i en kaotisk tid, hvor meget andet aflyses. Vi trænger til noget, der er, som det altid har været. Og det er julegudstjenesten med den festligt pyntede kirke med juletræer, masser af levende lys, sang og fortællingen om det glædelige budskab.

Asger Petersen, sognepræst.


Billetterne udleveres fra på tirsdag den 1. december hos Min Købmand i Skave og Spar i Borbjerg.

Der er sat et maksimum på, så man højst kan få udleveret fem billetter.

Billetterne er nummereret, men der er ikke nummererede pladser i kirken.

- Traditionen med julegudstjeneste lever i en kaotisk tid, hvor meget andet aflyses. Vi trænger til noget, der er, som det altid har været. Og det er julegudstjenesten med den festligt pyntede kirke med juletræer, masser af levende lys, sang og fortællingen om det glædelige budskab, siger Asger Petersen.

Første juledag er der højmesse klokken 10.30 i Borbjerg Kirke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce