Annonce
Holstebro Onsdag

Ida: Jeg vil gerne selv være med til at smøre madpakken

Otte-årige Ida La Cour kan tydeligt mærke, at hun får mere energi, når hun får noget at spise i skolen. Foto: Anne Krøjgaard
Annonce

Borbjerg: Pandekagen er en lille overraskelse, da otte-årige Ida La Cour åbner madkassen i spisefrikvarteret på Borbjerg Skole. For oftest er hun selv med til at smøre madpakken, og hun troede også, hun havde styr på indholdet i dag.

- Min mor smører madpakken til min lillesøster, og så hjælper jeg med at smøre min egen. Nogle gange. Andre gange gider jeg ikke. Men jeg vil gerne selv være med, for så ved jeg, jeg kan lide det, der er i - og så kan jeg spise det hele, siger hun og indrømmer, at pandekagen, som er en rest fra lillesøsterens eftermiddagssnacks dagen før, er en god overraskelse.

- Jeg får mest rugbrød med spegepølse, det kan jeg bedst lide. Uden noget ovenpå. Og så får jeg nogle gange sådan en salamistick. Der er også tit kiwi, agurk og tomat i madpakken. Det kan jeg godt lide, siger hun.

Hun er også vild med mad fra skolens frokostordning, Cafeen, og med pizzasnegle og Josefinebrød fra skolens egen, lille madbod, Bixen.

- Jeg har altid en ti'er eller en 20’er med i tasken, så jeg kan købe et eller andet, hvis jeg bliver sulten, eller hvis jeg glemmer madpakken.

Ida La Cour kan nemlig godt mærke, at hun får mere energi, når hun har fået noget at spise.

- Derfor er det godt at have en god madpakke med, mener hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce