Annonce
Holstebro Onsdag

Idé med kæmpe bogstaver vandt konkurrencen

- Med vores idé rammer vi en rigtig stor målgruppe. Børnene får flere steder, de kan lege. Forældrene har mulighed for at drikke en kop kaffe og slappe af i grønne omgivelser. De unge kan bruge flere af områderne om aftenen og natten, hvis de har brug for et sted at mødes, og de ældre kan blive underholdt ved at gå en tur rundt blandt de forskellige bogstaver eller sætte sig i et grønt område og nyde dagen, lyder det fra vindergruppen, der består af Maria, Kirsten, Kim Vester, Morten, Jesper. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Vores idé er, at på et torv ved åen og/eller rundt i byen skal der være nogle kæmpe bogstaver, som har forskellige funktioner. Eksempelvis siddepladser, grønne områder, legeplads med gynger og klatretårn. Om natten og aftenen skal det være belyst, således at de kan bruges både nat og dag. Der skal være offentlig internetforbindelse ved alle bogstaverne.

Sådan lød vinder-idéen blandt de 48 studerende, der læser til bygningskonstruktør, der i sidste uge deltog i workshoppen om at skabe bedre byrum i Holstebro.

Gruppen, der kalder sig Furniture 4 Fun - altså oversat fra engelsk møbler for sjov - består af Maria, Kirsten, Kim Vester, Morten og Jesper.

Gruppernes idéer blev studeret nøje inden udvælgelsen af vinder-projektet. Pressebillede

En af deltagerne i vindergruppen er 22-årige Maria Hedegaard.

- Dommerne var vilde med idéen om, at bogstaverne kunne flyttes rundt i byen, siger Maria Hedegaard og fortæller, at tanken er, at bogstaverne skal være dem, der er i ordet, Holstebro.

- Bogstaverne skal kunne flyttes. De skal de være farverige - noget, man kan få øje på, og så skal de kunne bruges af alle, forklarer den studerende.

Maria Hedegaard bor i Herning.

- Det er lidt sjovt, når man kommer udefra og derfor lægger mærke til flere ting i byen. Blandt andet at man ikke rigtigt kan finde vej til åen og til Enghaven. Jeg synes, det er lidt gråt og kedeligt især nede ved åen. Der mangler lidt liv og farver, mener hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Corona skabte alternativer

Annonce