Annonce
Holstebro Onsdag

Ikke længere fysisk salg til ældre: Fra nytår kan pensionistkortet kun købes på nettet

Fra den 1. januar 2021 sælges der ikke længere pensionistkort på borgerservice i Holstebro Kommune. Pressebillede

Region Midtjylland: Siden foråret 2020 har førtidspensionister og pensionister i Region Midtjylland haft mulighed for at købe deres pensionistkort i trafikselskabet, Midttrafiks, webshop.

Midttrafik har siden lanceringen af pensionistkort kun modtaget ganske få klager fra kunder, der har haft vanskeligheder ved at bestille kortet, lyder det i en pressemeddelelse.

Fra den 1. januar 2021 kan man derfor ikke længere købe et pensionistkort fra Holstebro Borgerservice i hverken Ulfborg, Vinderup eller Holstebro. Fremover skal førtidspensionister og pensionister købe deres pensionistkort i Midttrafiks webshop.

I tilfælde, hvor kunderne ikke har adgang til internet eller computer, ikke har pårørende der kan hjælpe, eller ikke har adgang til pc på bibliotek eller borgerservicecenter, tilbyder Midttrafik, at kunderne kan ringe og bestille kortet telefonisk hos Midttrafik Kundecenter via nummeret 70 210 230.

For at kunne bestille kortet online, skal kunden have email og betalingskort. Hvis kunden ikke har en email, opfordrer Midttrafik vedkommende til at få hjælp af en pårørende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce