Annonce
Holstebro Onsdag

"Ildbowling" og "bålmagi" på programmet til åbent hus

Når De grønne pigespejdere i Holstebro afholder åbent hus onsdag den 28. april, vil der blandt andet blive eksperimenteret med røgsignaler fra bål. Privatfoto

Holstebro: Tænd ild uden brug af lighter og tændstikker, lav røgsignaler og "bålmagi" og tag en brændende bold mellem hænderne til en omgang "ildbowling".

Det er noget af det, man kan prøve, når De grønne pigespejdere i Holstebro inviterer alle piger i 0. til 3. klasse til åbent hus onsdag den 28. april klokken 17.30. Det foregår inde i skoven på Nibsbjergvej 1.

Piger skal nemlig have flere oplevelser, der kræver mod, hvis det står til De grønne pigespejdere.

Annonce

- Piger kan og tør ofte mere, end de selv tror. Og meget mere end deres forældre tror. Det kan godt være, at det for eksempel kan virke lidt skræmmende at tage en ildkugle op i hænderne, selvom man har handsker på. Men jeg tror alligevel, at langt de fleste piger kommer til at gøre det, siger Jette Præstholm, der er spejderleder hos De grønne pigespejdere i Holstebro, i en pressemeddelelse.

- For når der står et helt hold piger og bakker dig op og en kompetent leder, som hjælper dig, så bliver næsten alt muligt. Piger kan nemlig ofte mere, end de selv tror, de kan. Og det vil vi gerne vise dem, tilføjer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce