Annonce
Holstebro Onsdag

Ingen må sidde alene i julen – bliv julevært eller julegæst

Bliv julegæst- eller vært via Julevenner, og oplev gæstfriheden og hyggen ved juletraditionerne i selskab med andre, lyder det fra Røde Kors. Nye julefællesskaber findes på www.julevenner.dk. og er helt gratis. Pressebillede
www.julevenner.dk er en digital platform, der skaber kontakt mellem værter og gæster, som har lyst til at holde juleaften sammen.
Annonce

Danmark: Duften af julemad, juletræet med sin pynt, stemningen af hygge og lyden af julesange hører til en dansk jul – dog er fællesskabet det vigtigste, men alt for mange sidder alene juleaften. Bliv julevært eller julegæst på Julevenner.dk, og skab en uforglemmelig juleaften med andre, lyder det i en pressemeddelelse fra Røde Kors.

Fredag den 1. november 2019 åbnede Røde Kors og Boblberg op for www.julevenner.dk - en digital platform, der skaber kontakt mellem værter og gæster, som har lyst til at holde juleaften sammen. Boblberg og Røde Kors samarbejder til dagligt om at skabe fællesskaber for alle, men særligt julen er en tid, hvor ingen må sidde alene, og hvor fællesskab har ekstra stor betydning. Derfor kan du, hvad enten du ønsker at åbne din dør for andre mennesker, eller ønsker at blive inviteret ind som julegæst.

Røde Kors har i syv år kørt konceptet med Julevenner manuelt, men håber i år på, at kunne ramme endnu bredere end hidtil med Boblbergs nuværende digitale fællesskabsplatform.

Annonce

Hvem bliver julevenner?

Der kan være mange grunde til at være julegæst, og søge et hjem at holde juleaften i. Nogle melder sig med deres børn for at holde jul blandt andre børnefamilier. Andre er langt væk fra familie, eller har af anden grund mangel på omgangskreds, og nogle er nysgerrige på, hvordan det er at holde dansk jul.

Ligeledes kan der være mange grunde til, at man som julevært inviterer andre mennesker hjem i julen. Nogle melder sig for at møde nye mennesker, andre vil gerne dele danske juletraditioner med andre kulturer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce