Annonce
Holstebro Onsdag

Ingen redning i sidste øjeblik til Arnold Busck: Vi har værdsat hvert eneste minut

I 2014 var Arnold Busck tæt på at forlade Holstebro, men blev reddet i sidste øjeblik. Nu er det helt forbi efter mange år i byen. Arkivfoto: Morten Stricker
Butikken i Holstebro havde håbet på en redning til det sidste.
Annonce

Holstebro: Arnold Buscks tid i Holstebro er forbi.

Det så sort ud, efter boghandlen for nylig indgav en konkursbegæring, hvilket betød, at også forretningen i Holstebro lukkede. Alligevel holdt de ansatte fast i et lille håb om, at en anden part ville overtage kæden.

- Men i fredags kom den triste besked. Vi er alle i butikken - og mange af vores andre butikker - blevet opsagt. Så vi åbner desværre ikke, skriver Holstebro-afdelingen på sin Facebook-side.

Boghandlen lægger i opslaget ikke skjul, at det har været en hård tid, og at de ansatte nu står i en situation, mange ikke har prøvet:

- Tusinde tak for at vi måtte være jeres bogdealere - vi har nydt tiden og har værdsat hvert eneste minut blandt bøgerne og i jeres skønne selskab. Det bliver en ny tid for mange af os - vi er pludselig uden job, hvilket mange af os aldrig har været. Men måske krydses vores veje et sted. Pas på jer selv og tak for tiden hos Arnold Busck, skriver det nu tidligere Arnold Busck i Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce