Annonce
Holstebro Onsdag

Inspektør: Det er med tiden blevet hele byens arena

Idrætsinspektør Mogens Poulsen mener, at Gråkjær Arena over tid er gået fra at være TTH Holstebros hjemmebane til at blive hele byens arena. Foto: Louise Boo
Gråkjær Arena i Holstebro fylder rundt og fejrer jubilæum. Idrætsinspektør Mogens S. Poulsen har været med i alle ti år, og han ser nu tilbage på både en masse gode, men også forunderlige oplevelser.
Annonce

Holstebro: Der var dengang, hvor et lynnedslag forårsagede et halgulv dækket af vand. Og dengang taget stod i flammer kun et år efter, at arenaen stod færdig.

Så var der også engang, hvor TTH til et sponsorarrangement havde bestilt varm fiskeret, og arenaen efterfølgende lugtede som en anden fiskeauktion i flere dage.

Idrætsinspektør Mogens Poulsen har oplevet det meste i Gråkjær Arena. Og heldigvis hører lyn, brand og fiske-dunst til sjældenhederne.


Der var selvfølgelig den store triumf, da herrerne vandt pokalturneringen her på hjemmebanen, og det hele eksploderede.

Mogens Poulsen, idrætsinspektør


Langt de fleste oplevelser er gode og nogle, som hal-lederen aldrig glemmer. Særligt ét minde står lysende klart for Mogens Poulsen på arenaens ti års fødselsdag.

- Der var selvfølgelig den store triumf, da herrerne vandt pokalturneringen her på hjemmebanen, og det hele eksploderede, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce

Minder om et amfiteater

- Gråkjær Arena Holstebro er jo bare et rigtigt fedt hus med fede rammer. Den nærmest amfiteater-lignede oplevelse kan så meget, og udover at være Danmarks bedste håndboldarena er det kun fantasien, som sætter grænser, lyder det fra idrætsinspektøren, der tænker tilbage på øjeblikke som koncerten med Nephew og et Færch-jubilæum med 1200 spisende gæster.

Han mener, at arenaen over tid har fået større betydning for den gennemsnitlige holstebroer.

- Gråkjær Arena Holstebro er gået fra at være en ukendt faktor i manges mindset til, at folk i højere grad har et større ejerskab over arenaen. Vi laver alt muligt nu, og der er kommet mere og mere med årene. Så udviklingen er gået fra TTH Holstebro Arena til vores - byens arena, mener Mogens Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Vildt med sådan en udsigt

Annonce