Annonce
Holstebro Onsdag

Jacob på 25 år får nøglerne til købmandsbutik i Tvis

25-årige Jacob Kjelsmark Amstrup har længe gået og drømt om at blive selvstændig købmand. Nu er drømmen gået i opfyldelse: Den 1. november overtager han nøglerne til Spar i Tvis. Pressebillede
Den 1. november er der skiftedag hos Spar i Tvis: Den nuværende købmand, Henrik Lindholt Nielsen, overdrager butikken til Jacob Kjelsmark Amstrup.
Annonce

Tvis: Den 1. november overtager 25-årige Jacob Kjelsmark Amstrup nøglerne til Spar i Tvis. På trods af sin unge alder har Jacob allerede mere end ti års erfaring fra detailhandel.

Det oplyser Spar i en pressemeddelelse.

Tvis' kommende købmand begyndte nemlig allerede som 14-årig som servicemedarbejder hos  Spar i Borbjerg, hvor han er født og vokset op. Her gik han senere i lære og blev udlært.

Jacob har siden 2017 været ansat som salgsleder i Meny Vildbjerg.

Det er et stort spring for ham at skulle stå i spidsen for en butik, men hos Spar er vurderingen, at han er klar til opgaven.

- Jeg er ovenud tilfreds med, at det netop er Jacob, der bliver den nye købmand i Spar Tvis. Jacob er en utroligt vellidt og en imødekommende person, som altid går forrest, når der skal arbejdes. Så da han kontaktede os og sagde, at han var interesseret i at blive købmand i Spar Tvis, var vi ikke i tvivl om, at vi havde fat i den rigtige til jobbet, siger Martin Korsholm, der er salgschef i Spar.


Jeg ved, hvor stor en betydning, det har for et lokalsamfund at have et godt lokalt supermarked, som samler byen, og hvor købmanden er på fornavn med sine kunder.

Jacob Kjelsmark Amstrup, ny købmand i Tvis.


Den kommende købmand ser også meget frem til at komme i gang med de nye udfordringer:

- Jeg har de seneste mange år drømt om at blive selvstændig købmand i Spar. Jeg sætter stor pris på at være en del af det lokale og bidrage til fællesskabet. Jeg ved, hvor stor en betydning, det har for et lokalsamfund at have et godt lokalt supermarked, som samler byen, og hvor købmanden er på fornavn med sine kunder, siger den kommende købmand og tilføjer:

- Jeg vil videreudvikle det gode arbejde, mine forgængere har lavet, og sammen med mine nye kollegaer vil jeg skabe lokalområdets bedste butik.

Annonce

Den tredje købmand

Det er ikke mere end fire måneder siden, at den nuværende købmand, Henrik Lindholt Nielsen, overtog Spar-butikken i Tvis.

- Henrik har måttet sande, at de mange timers arbejde i butikken, som ofte er fysisk krævende, simpelthen har været hårdere, end han havde regnet med. Det, kombineret med at han er udfordret af gener fra en større operation, han gennemgik, før han startede i butikken, har gjort, at vi i fællesskab kom frem til beslutningen om, at han ønskede at stoppe som købmand i butikken, siger Martin Korsholm.

Spar vurderer, at Spar Tvis har god opbakning fra Tvis-borgerne, og at butikken allerede har opnået den flyvehøjde, som man havde håbet på, da købmands-projektet begyndte.

- Der er ingen tvivl om, at selvom butikken nu kommer til at have sin tredje købmand inden for halvandet år, så er det en butik i flot fremgang, og som fungerer som hele byens supermarked, skriver Spar i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce