Annonce
Holstebro Onsdag

Jannik tilbyder træning og fysioterapi i samme pakke

27-årige Jannik Thomsen tilbyder sig i sin nye virksomhed både som personlig træner og som fysioterapeut. Foto: Privat
27-årige Jannik Thomsen blev uddannet som fysioterapeut i 2017 og har siden blandt andet arbejdet som personlig træner. Nu kombinerer han begge dele i sin nye virksomhed.
Annonce

Holstebro: I et års tid har 27-årige Jannik Thomsen arbejdet som personlig træner hos Fitness World, og han har tit tænkt, at det kunne være fedt, hvis han havde et behandlerrum, hvor han kunne supplere træningen med massage og behandling på briksen.

Det kunne for eksempel være, når et knæ driller og spænder ben for træningen.

- Man kan ikke altid træne sig ud af sine problemer - af og til kræver det, at der kommer hænder på, forklarer Jannik Thomsen.


Man kan ikke altid træne sig ud af sine problemer - af og til kræver det, at der kommer hænder på.

Jannik Thomsen, fysioterapeut og personlig træner.


I 2017 blev han uddannet som fysioterapeut fra VIA i Holstebro, og han arbejder på deltid som fysioterapeut ved FysioDanmark Holstebro.

Og nu åbner Jannik sin nye virksomhed, som han har kaldt ”Jannik Thomsen - Personlig Træning & Fysioterapi”, som altså tilbyder personlig træning og fysioterapi i én og samme pakke.

Annonce

I seriøse omgivelser

Den nye virksomhed får ikke en selvstændig adresse, men lejer sig ind i et samarbejde med Performance Lab & Crossfit Lageret på Lægårdvej i Holstebro.

Her tilbyder han som selvstændig indlejer personlig træning og fysioterapi med alsidig fysisk aktivitet som det gennemgående omdrejningspunkt.

Jannik Thomsen henvender sig til personer i alle aldre - og på alle niveauer.

- Jeg tilbyder et produkt, alle kan bruge. Det er til alle, der vil i bedre form, og til dem, der har skavanker, de gerne vil af med. Det er tænkt til et bredt spænd fra seriøse idrætsudøver til ældre, der gerne vil træne sig til en bedre form. For princippet er det samme for alle: Man skal træne for at blive bedre, forklarer Jannik Thomsen, der har boet i Holstebro hele sit liv.

Jannik har været tilknyttet Holstebro Elitesport, hvor han begyndte at arbejde, allerede inden han uddannet.

- Jeg har været rigtig glad for de timer, jeg har lagt i Holstebro Elitesport, og det vil jeg fortsætte med. Det kører gennem et samarbejde med FysioDanmark, og jeg træner primært de 9. klasse-elever, der går i sportsklasser på Nørre Boulevard Skolen, fortæller han.

Han glæder sig til at komme i gang og få sin virksomhed op at køre.

- Med træning i seriøse omgivelser, hvor jeg kan lære folk at bruge deres krop og se muligheder frem for begrænsninger. Det giver mig en god følelse af at hjælpe, når folk finder ud af, at det virker, forklarer fysioterapeuten.

”Jannik Thomsen - Personlig Træning & Fysioterapi” åbnede den 1. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce