Annonce
Holstebro Onsdag

Jobpatruljen rykker ud

I juli besøger Jobpatruljen arbejdspladser på trods af coronakrisen. Foto: Jobpatruljen
Annonce

Midt- og Vestjylland: Jobpatruljen rykker som vanligt ud på landevejene i det midt- og vestjyske i uge 28 og 29 trods coronasituationen.

Forberedelserne er i gang, lyder det i en pressemeddelelse.

- I en tid, der har budt på mange udfordringer på grund af coronakrisen, giver det i år ekstra meget mening at komme rundt med Jobpatruljen for at høre, hvordan både de unge fritidsjobbere men også arbejdsgiverne har det, lyder det fra Marianne Køpke, der er afdelingsformand for HK MidtVest.

Som følge af krisen vil de unge aktivister have fokus på sikkerhedsafstand, begrænsning af fysisk kontakt, vask af hænder og brug af sprit med mere, når de kommer rundt for at tale med fritidsjobberne og arbejdsgiverne.

- Der er ikke nogen, der behøver at være utrygge ved, at vi kommer rundt. De unge frivillige vil gå i hold på to personer, og vi spørger selvfølgelig om lov, inden vi går ind i en butik eller virksomhed, siger Marianne Køpke.

HK står sammen med en række andre fagforeninger bag Jobpatruljen, der har til formål at sikre unge mellem 13 og 18 år en god start på arbejdsmarkedet.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce