Annonce
Holstebro Onsdag

Johan Meklenborg kåret som årets TTH-spiller

Johan Meklenborg modtager prisen som årets TTH-herrespiller. Lennart og Kenneth Sortberg fra Sortberg+Hansen overrækker ham her prisen. Foto: Louise Boo
Den 26-årige playmaker, Johan Meklenborg, hædres med prisen som Årets Spiller i TTH.
Annonce

Holstebro: Efter gode år i Nordsjælland vendte Johan Meklenborg for et år siden tilbage til TTH Holstebro.

Her kom playmakeren tilbage som en profil på et hold, der fik DM-bronze, deltog i EHF-cuppen og skal spille Final4.

Det er velfortjent, at Johan Meklenborg er valgt som årets spiller, mener den afgående TTH-træner, Patrick Westerholm.

- Johan er vokset i rollen som en to-vejs-spiller. Han har udviklet sig til en central spiller i klubben, som nu også kan dække op. Forsvarsspillet har været med til få Johan med i kontrafasen, hvor hans gode vurderingsspil er på et højt niveau, hvilket gør ham til en endnu mere komplet spiller, siger han i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Angrebsmæssigt har han spillet meget som både playmaker og venstre back. Han har løftet denne opgave med klasse. Et godt skud, gode vurderinger samt styring af angrebet. Johan har via vores Europa Cup-kampe fået masser af erfaring, og denne bliver nyttig for både Johan og holdets udvikling.

Annonce

Det rigtige var at skifte

Prisen bekræfter hovedpersonen i, at klubskiftet var fornuftigt.

- Det er altid dejligt at få ros for det arbejde, man har lavet. Prisen er med til at fortælle, at det formentlig var det rigtige skridt for mig at skifte fra Nordsjælland til TTH og en større klub. Jeg er glad for at være her i Holstebro og for at være i en klub, hvor missionen er at spille med om medaljer og de sjoveste placeringer, siger Johan Meklenborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce