Annonce
Holstebro Onsdag

John Frandsen tager imod flest nye boligsælgere

Mens store, bankejede mæglere oplever at tabe markedsandele, stiger antallet af boliger, der sættes til salg, hos John Frandsen, oplyser kæden i en pressemeddelelse. Pressebillede
Ejendomsmægler-kæden, John Frandsen, har 11,6 procent flere boliger til salg i forhold til den 1. juni sidste år. Det viser nye tal fra boliga.dk.
Annonce

Holstebro: Det er 13 år siden, der sidst var så få boliger til salg ifølge boligsiden, boliga.dk.

Tal fra boliga.dk viser dog også, at ejendomsmægler-kæden, John Frandsen, har 11,6 procent flere boliger til salg i forhold til den 1. juni sidste år. Det er den ejendomsmægler, der går mest frem af alle.

Det fremgår af en pressemeddelelse.


Den daglige kontakt med kunderne og den frihed betyder, at alle medarbejderne kan tilpasse salget efter sælgers ønsker – de er ikke låst i faste rammer og kædekoncepter.

John Frandsen, ejendomsmægler og indehaver


Opgørelsen viser - ifølge pressemeddelelsen, -  at store, bankejede mæglere som Home, Danbolig, Nybolig og Estate til gengæld taber markedsandele.

Annonce

Forstår kundens dagligdag

John Frandsen glæder sig over fremgangen. Han mener, at kunderne vælger hans butikker, fordi samarbejde og kundeservice er i højsædet.

- Vores medarbejdere sætter kunderne og forbrugerne først til hver en tid. Det handler om at hjælpe dem igennem en salgsproces på den bedst mulige måde. Vi tror mere på mennesket og udvikling af de rigtige mennesker, som taler og forstår kundens sprog og dagligdag i lokalområdet, end vi tror på store kædebutikker, siger ejendomsmægler og indehaver John Frandsen.

- Den daglige kontakt med kunderne og den frihed betyder, at alle medarbejderne kan tilpasse salget efter sælgers ønsker – de er ikke låst i faste rammer og kædekoncepter, fortsætter han.

Da John Frandsen-butikkerne tjener det samme, uanset i hvilken butik en bolig sælges, får det mæglerne til at samarbejde frem for at konkurrere indbyrdes, bemærker han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce