Annonce
Holstebro Onsdag

Julebazar i sengebutik på Herningvej

Søvn & Comfort holder julebazar for erhvervsdrivende. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Julemarkeder er ikke nødvendigvis med private stande i forsamlingshuset, det beviser Søvn & Comfort, når forretningen sammen med en række erhvervsdrivende holder julebazar søndag den 8. december fra klokken 10 til 15. Her vil firmaerne diske op med masser af julerier, stemning og muligheder for at shoppe gode tilbud og julegaver.

Bag initiativet står Flemming Kristensen fra Søvn & Comfort, Anette Holmberg indehaver af Hårtotten og selvstændig Forever-forhandler, samt Pia Pedersen fra Pijomi.

- Det er første gang, vi arrangerer julebazar hos Søvn & Comfort. Vi håber, at det bliver en stor succes, som vi ønsker at gentage til næste år. Det er vigtigt, at vi står sammen, er kreative og tænker på, at vores kunder gerne vil prøve noget nyt, lyder det fra trioen i en pressemeddelelse.

Blandt årets oplevelser er der, udover salg af juletræer til støtte for Måbjerg IF, også mulighed for at besøge stande fra Gade & Juul, Tupperware, World in Wood, Biosol, Glitter Flitter, Vestergade Slagter, Fri Bike Shop, Ringkøbing Bolcher, Lisbeth's Glaskunst, Krea delux og Butterfly by keramik.

Der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce