Annonce
Holstebro Onsdag

Juleskattejagt skal bringe glæde i gågaden

Sabine Dejlov Hallum med nogle af de bogstaver, der skal danne ugens juleord. Presssebillede
Bare Smil og Holstebro Handelsstandsforenings juleskattejagten er tilrettelagt så mange kan vinde præmier. Deltagerne kan endda vinde flere gange.
Annonce

Holstebro: Julehandlen er i stor grad præget af stress og jag. Af den grund er der mange der tyer til andre metoder for at få julehandlen overstået. Mange bruger nettet til at shoppe i diverse webshops, hvilket er en skam mener Sabine Dejlov Hallum, medindehaver af Bare Smil.

- Det er vores fælles ansvar, både som forbruger, virksomhedsindehaverne og det offentlige at gøre Holstebro mere attraktiv. Der skal ikke konkurreres med priser i sammenligning med online butikker, men der skal konkurreres med gode oplevelser, og det er dem vi vil være med til at skabe, siger hun.

Der har været god opbakning fra erhvervslivet og derfor er Juleskattejagten blevet en realitet.

Juleskattejagten har allerede kørt i én uge, hvor der blev trukket otte heldige vindere. Alle vindere er offentliggjort på Facebook.

Juleskattejagten går i den simpleste forstand ud på, at otte til ni butikker hver uge i december til den 24 hænger ét bogstav i forretningen. Bogstaverne danner hver uge et juleord, som man efterfølgende skal gå ind online og gætte på.

Alle butikker, der er med, giver en gave til en minimumsværdi på 250 kroner, og så er der en ekstra gave på et gavekort den 24. december. Der bliver trukket tilfældigt lod tre gange i løbet af december blandt alle rigtige svar.

- Der er mange konkurrencer, der udelukkende er på Facebook, men vi vil gerne have folk ned i byen. Vi vil gerne, at juleshopping skal være hyggelig, og at indbyggerne i Holstebro får mulighed for at kende butikkerne bedre, siger Sabine Dejlov Hallum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jazztrio spiller i Subhuset

Annonce