Annonce
Holstebro Onsdag

Juniorfiskere skal binde fluer foran computeren

Jesper Ladegaard Nielsen, der er juniorleder hos Holstebro og Omegns Fiskeriforening, sidder klar foran skærmen, når foreningen afholder klubaftener. Her vil de unge lystfiskere eksempelvis blive vejledt i, hvordan man laver fiskeknob.
Annonce

Holstebro: Juniorafdelingen i Holstebro og Omegns Fiskeriforening har trods corona-pandemien oplevet fremgang i antallet af medlemmer.

I vintersæsonen har de aktive juniorfiskere dog ikke været samlet, men det skal der nu rodes bod på. Det har juniorlederne besluttet.

Onsdag den 10. februar indledes nemlig en række virtuelle klubaftener, hvor emner, der er relateret til lystfiskeri, er på programmet. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Foreningen har pakket poser med materialer som eksempelvis fluestik til juniorfiskerne, som de kan låne i perioden, hvor lystfiskeri-undervisningen foregår over nettet.

Indtil videre har 25 deltagere meldt sig til det virtuelle lystfiskeri-forløb.

I praksis vil de nu blive vejledt af juniorleder Jesper Ladegaard Nielsen, der til klubaftenerne vil vise, hvordan man laver fiskeknob, fladfiskeforfang og binder fluer.

Juniorfiskerne følger således med foran skærmen derhjemme og kan spørge lederen til råds undervejs.

Forløbet finder sted hver onsdag fra den 10. februar til medio april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Vildt med sådan en udsigt

Annonce