Annonce
Holstebro Onsdag

Kæde bag gågade-butik fylder 60 år og drives af tre søskende

De tre søskende, Susan Bebe Andersen, Jesper Bebe Nielsen og Søren Bebe Nielsen, driver i dag Nielsens sammen, og de har også deres børn med på sidelinjen i familievirksomheden. Pressebillede
I 1961 åbnede Jørgen Nielsen sin første butik, og modevirksomheden, der i dag drives af hans tre børn, kan derfor her i foråret fejre 60 års jubilæum med 14 Nielsens-butikker fordelt over hele landet. En af dem ligger på Nørregade i Holstebro.

Holstebro/Danmark: Det begyndte i 1961, da Jørgen Nielsen åbnede modebutikken Jørgens Herremagasin på Fåborgvej i Odense. Butikken blev hurtigt populær, og efter kun få år kunne de næste butikker åbne.

Jørgens Herremagasin blev til Jørgen & Jørgine, der også solgte modetøj til kvinder samt børnetøj. I 2006 overtog Jørgens tre børn, Susan Bebe Andersen, Jesper Bebe Nielsen og Søren Bebe Nielsen, virksomheden. Generationsskiftet medførte en fornyelse af udtrykket og et navneskifte til Nielsens.

I dag har kæden 16 butikker i hele landet, en webshop og godt 250 ansatte. I 1997 åbnede kæden butik i Holstebro, hvor forretningen rykkede ind i det tidligere Steenstrup og har til huse i to etager på adressen Nørregade 22-24.

Annonce

Det er to år siden, at Nielsens supplerede med en  webshop, og en strategi om at være aktiv på de sociale medier.

- Det er blevet nemmere at vise vores mode med de sociale medier, siger Jesper Bebe Nielsen, der er indkøbschef, i en pressemeddelelse.

De digitale muligheder kom også til at betyde meget for Nielsens i det forgangne år, hvor  butikkerne på grund af covid-19 har måttet holde lukket. Som mange andre måtte Nielsens derfor tænke i nye baner, og for den familieejede modevirksomhed er det kommet til udtryk i et større fokus på webshoppen såvel som kommunikation på de sociale medier.


Den gode service er vigtig for os. Vi gør meget for at have et godt personale, der kan lide deres arbejde og er nærværende over for kunderne.

Jesper Bebe Nielsen, indkøbschef


Familiære værdier

- Den gode service er vigtig for os. Vi gør meget for at have et godt personale, der kan lide deres arbejde og er nærværende overfor kunderne, fortæller Jesper Bebe Nielsen.

For virksomheden har de familiære værdier også altid spillet en stor rolle - og 60 år efter skinner det stadig igennem både i arbejdet og i varesortimentet.

- Vi har altid ønsket at være med hele vejen og ramme alle i familien. Vi har mange trofaste kunder, som er kommet hos os med deres forældre, og som nu kommer med deres egne børn,” fortæller Søren Bebe Nielsen, der er administrerende direktør.

Ambitionen for de kommende år er at skabe en strømlinet butikskæde og webshop.

- Særligt sidstnævnte vil Nielsens udvikle endnu mere på i fremtiden med et mål om at blive en af de mest foretrukne online tøjforhandlere, lyder det fra virksomheden.

Et øget fokus på bæredygtighed ligger også i kortene med baggrund i et ønske om at kunne præsentere et sortiment af tøj, der er produceret bæredygtigt, og som stadig lever op til modevirksomhedens standarder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Love is in the air

Annonce