Annonce
Holstebro Onsdag

Kæledyrs-butik flytter til Bilka-kvarteret

Personalet i Maxi Zoo Holstebro kan nu byde kunderne velkommen i nye og større lokaler. Pressebillede
Maxi Zoo har haft sidste åbningsdag i sin butik i Lavhedecentret og har pakket flyttekasserne. Forretningen med udstyr og foder til kæledyr er nemlig flyttet til adressen Nyholmvej 3-5.

Holstebro: De seneste 11 år har Maxi Zoo Holstebro haft til huse på adressen Lavhedevej 48 - i Lavhedecentret, men nu har kæde-butikken besluttet sig for at pakke flyttekasserne med foder og udstyr til kæledyr og rykke til Bilka-kvarteret.

De nye lokaler ligger på Nyholmvej 3-5 - i de lokaler, der tidligere har huset Petworld.

Det oplyser Maxi Zoo i en pressemeddelelse.

Åbningen af forretningen på den nye adresse markeres den 24. februar.

I de nye lokaler får Holstebro-afdelingen af kæden mere plads at boltre sig på.

Det nye kæledyrsunivers bliver på 711 kvadratmeter, hvor der er mulighed for at finde foder og tilbehør til hund, kat, fisk, fugl og gnaver samt at få vejledning af personalet.

Med adresseskiftet har Holstebro kan kæledyrsejere og dyreelskere også se frem til flere aktiviteter og arrangementer i butikken, velgørende indsamlinger samt gode råd om pasning og pleje.

- Mit team og jeg glæder os meget til at byde byens borgere velkommen i de nye lokaler, hvor vi har kombineret det bedste fra de to forskellige verdener. Butikken på Nyholmvej får en bedre indretning, så der er meget bedre plads til alt det, man har brug for til sit kæledyr, fortæller Sara Nybo Overgaard, der er 29 år og butikschef i Maxi Zoo Holstebro.

- Desuden kan vi glæde os over, at teamet bliver større, så der fremover kan skrues endnu mere op for den gode service, tilføjer hun.


Butikken på Nyholmvej får en bedre indretning, så der er meget bedre plads til alt det, man har brug for til sit kæledyr.

Sara Nybo Overgaard, butikschef


I den nuværende forretning på Lavhedevej er der syv ansatte - den ottende er på barsel.

På den nye adresse overtager Maxi Zoo to fuldtidsansatte, to elever og to ung-arbejdere fra Petwold, oplyser butikschefen.

Maxi Zoo hører til den del af detailhandlen, der er er undtaget fra corona-restriktionerne og derfor holder  åbent som normalt.

Butikskæde opfordrer dog sine kunder til at følge de gældende regler om blandt andet brug af mundbind og håndsprit - og til at lade kæledyrene blive hjemme.

Forhistorien til Maxi Zoo begyndte i 1996, da PetGo åbnede sin første butik i Næstved og den næste senere samme år i Gentofte.

I 2003 blev forretningerne en del af den tyske Fressnapf-koncern og skiftede samtidig navn til Maxi Zoo, som er koncernens kædenavn uden for de tysktalende lande.

Ifølge Maxi Zoos hjemmesider er der 46 butikker i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Annonce