Annonce
Holstebro Onsdag

Kø da den nye Matas-butik åbnede

Regionschef Kenn Rasmussen og hele personalet kom ud på gaden og inviterede de første kunder indenfor. Fotos: Lars Rask Vendelbjerg
Den nye Matas-butik er på 450 kvadratmeter og meget overskueligt bygget op.
Annonce

Holstebro: Klokken 8.45 kom den første i køen, men tæt på klokken ni voksede køen med rekordfart foran den nye Matas-forretning i Nørregade. Og præcis klokken ni trådte regionschef Kenn Rasmussen ud sammen med hele personalet og bød velkommen foran butikken i den kolde morgen.

- Dejligt at se så mange trods kulden, og vi har glædet os rigtig meget til at invitere jer indenfor i en af vores største butikker. Hvor I kan møde vores leder Pernille Ørum og alle de piger, I har været vant til at møde i vores to hidtidige butikker i Grønsgade og Nørregade, sagde han og inviterede indenfor.

Den nye Matas-butik er på 450 kvadratmeter og meget overskueligt bygget op.

- Det gør, at vi har fået plads til mange nye mærker, men stadigvæk med luft omkring, så kunderne lettere kan navigere rundt i butikken og får flere oplevelser, fortæller Kenn Rasmussen.

Først i køen var 59-årige Kaja Geert fra Holstebro.

- Jeg har glædet mig meget til at se, hvordan butikken er indrettet, for det har man slet ikke kunnet se, fordi facaden har været helt tildækket, fortæller hun.

Hun har altid kommet hos Matas i Grønsgade, hvor hun betegner personalet som meget høflig og hjælpsom. Derfor glæder det hende meget, at det er personalet fra de to tidligere butikker, der også er at finde i den nye Matas.

Ud over at kunne glæde sig over gode åbningstilbud kunne de første 100 kunder drage hjem med en goodiebag med varer til en værdi af et par hundrede kroner.

Om nogle måneder bliver der adgang til den nye Matas-butik fra bagsiden ud mod Enghaven.

- Det glæder vi os meget til, for det bliver med til at binde byen bedre sammen, siger Kenn Rasmussen.

Vi har fået plads til mange nye mærker, men stadigvæk med luft omkring, så kunderne lettere kan navigere rundt i butikken og får flere oplevelser

Kenn Rasmussen, regionschef hos Matas

Den nye Matas-butik er på 450 kvadratmeter og opdelt i overskuelige enheder.
- Vi har haft travlt med at blive færdige og har glædet os rigtig meget til åbningen, siger butikschef Pernille Ørum.
Kaja Geert var første kunde i køen og glæder sig rigtig meget over, at det er samme personale, som hun er vant til.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce