Annonce
Holstebro Onsdag

Kalendergaver giver ulandshjælp

"Det er udelukkende på grund af jer, at jeg har kunnet få denne uddannelse, og jeg er meget taknemmelig for den hjælp, jeg har fået fra jer", skriver Deepalakshmi til Holstebro Arbejdsgruppe. Hun bor tæt på den tidligere danske koloni Trankebar. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Fra den 28. november til og med den 1. december har Holstebro Arbejdsgruppe årets sidste aktivitet i Kvickly Holstebro. På standen i Kvickly kan der købes kalendergaver, mandelgaver og julegaver som for eksempel julepynt brugskunst, strik og smykker, og hele overskuddet fra salget går ubeskåret til gruppens projekter i Indien og Sri Lanka.

Efterårets aktiviteter har indtil nu indbragt 76.000 kroner. Dette beløb er fra salg og lotteri, hvortil cirka 100 erhvervsdrivende i Holstebro har givet gevinster.

Holstebro Arbejdsgruppe betaler stadigvæk til 18 af de 60 sponsorbørn, som gruppen overtog for ti år siden. De 42 sponsorbørn har afsluttet deres skolegang, og flere af dem har fået en uddannelse som sygeplejerske, lærer eller ingeniør. En af pigerne, Deepalakshmi, afslutter netop nu sin uddannelse som bioanalytiker, og hun skriver blandt andet i sit julebrev til Holstebro Arbejdsgruppe:

”Det er kun på grund af jer, at jeg har kunnet få denne uddannelse, og jeg er meget taknemmelig for den hjælp, jeg har fået fra jer”.

- Holstebro Arbejdsgruppe vil naturligvis fortsat betale til sponsorbørnene i Indien og Sri Lanka, så længe de har brug for det, men koncentrerer sig ellers om at skaffe midler til de 25 hjemløse piger på børnehuset ”Pudhu Punal - Holstebro Denmark” i Indien, fortæller Signe Holm fra gruppen.

Her betaler gruppen alle udgifter til driften. Derudover formidler gruppen mikrolån til kvinder i Indien.

Man kan bakke arbejdsgruppen op ved at tegne som som støttemedlem for 100 kroner om året.

Foto: Deepalakshmi bor tæt på den tidligere danske koloni Trankebar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce