Annonce
Holstebro Onsdag

Karina fik rejsegavekort på 25.000 i ekstra julegave

Fra fredagens overrækkelse. Karina Søndergaard flankeres af Dora Tang, Jesper Lund og Jens Tang. Pressebillede
Annonce

Vinderup: - Jeg blev ringet op den 23. december lige før middag - så det blev da noget af en ekstra julegave.

Fortæller hjemmesygeplejerske i Vinderup, Karina Søndergaard, der er den heldige vinder af et rejsegavekort på 25.000 kroner i en landsdækkende konkurrence fra Sportigan.

Hun havde faktisk glemt, at hun havde deltaget i en konkurrence i form af en elektronisk skrabekonkurrence på en mail fra Sportigan i Vinderup. Derfor var hun i første omgang lidt skeptisk, da hun blev ringet op af en områdeleder fra Sportigan med beskeden. Men blev dog hurtigt overbevist om, at den var god nok.

Gavekortet på 25.000 er købt hos Nordisk Rejsebureau og skal derfor benyttes til en ferie i Norden. Familien Søndergaard planlægger en sommerferie i Norge.

- Skiferie er ikke muligt, da min mand, Karsten, har skadet sit ben, og jeg har et dårligt knæ. Derfor vælger vi en sommerferie sammen med vores hjemmeboende børn, Theresa på 16 og Andreas på 12 år. fortæller Karina.

De planlægger først en kombineret sejl- og togtur, inden ferien skal afsluttes med tre til fire dage i den norske hovedstad for også at opleve bylivet.

Gavekortet blev overrakt fredag hos Tang Sportigan i Vinderup.

- Vi føler næsten, vi også har vundet, når det er en af vores kunder, der kan være så heldig, siger Jens Tang, der er indehaver sammen med sin kone, Dora, og kompagnon, Jesper Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce