Annonce
Holstebro Onsdag

Kiosk åbner pop-up-butik med julegodter

De sidste dage i november tyvstartede Centerkiosken sin pop up-butik i Nørreport Centret. Her er Annette Nørbæk Laursen i gang med at flytte varerne ud ved hjælp af en sækkevogn. Fotos: Ninna Pirchert
I hele december breder Centerkiosken sig over i butikken overfor, hvor der er mere plads til at præsentere alt det, der hører julen til.
Annonce

Holstebro: I december bliver der lys og liv i den butik, der tidligere husede Zingoni Vini, før den rykkede ud i gågaden, og senere en satellitbutik for centrets skoforretning.

Det er Nørreport Centrets kiosk, Centerkiosken, der i julemåneden har lejet sig ind i forretningen, der ligger lige over for kiosken.

- Vi plejer at være ude på centertorvet, men i år er det optaget af et møblement og et juletræ, fortæller Annette Nørbæk Laursen, der i efteråret fejrede sit 25 års jubilæum med kiosken.

- I pop up-butikken får vi bedre plads til at præsentere vores varer, forklarer butiksindehaveren, der har dette svar på spørgsmålet om, hvad pop up-butikken har at byde på:

- Alle mulige julegodter - alt det, der hører julen til og er så dejligt usundt.

Og ordet julegodter dækker blandt andet over chokolade, marcipan, slik, øl og vin, der for eksempel er pakket i gavekurve.

- Cigaretter og spil er stadig vores hovedgrupper, men vi vækster på salget af gavekurve, fortalte hun, da Holstebro Onsdag i efteråret bragte et portræt af kioskindehaveren i anledning af 25 års jubilæet.

I den midlertidige butik er der ved hjælp af et bord etableret en disk, og ved kasseapparatet vil butiksindehaveren selv stå i julemåneden.

- Julen er helt klart vores bedste tid på året, fortæller Annette Nørbæk Laursen.

Derfor er der også sat ekstra personale på i tiden op mod jul. Foruden Annette selv har Centerkiosken for tiden otte ansatte, der alle arbejder på deltid. Og her i den travle julemåned kommer hendes arbejdsuge nok til at ligge på den anden side af de 60 timer, hun normalt når op på i løbet af ugens første seks dage.

For at forsøde december endnu mere udskriver Centerkiosken også konkurrencer om to billetter til Nostalgifestivalen og halvandet kilo marcipan, som nok kan få tænderne til at løbe i vand for dem med en ekstra sød tand.

Gavekurve er et hit i Centerkiosken, og her op til jul er der for alvor gang i salget, fortæller indehaveren af Centerkiosken Annette Nørbæk Laursen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce