Annonce
Holstebro Onsdag

Kirsten døde pludseligt og helt uventet: Trist, meningsløst og uretfærdigt

Kirsten Stræde Vittrup var født den 22. marts 1972 og afgik ved døden den 20. december 2020. Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Annonce

Mindeord: På vegne af Nørre Boulevard Skolen skriver Henrik Boye, der er konstitueret skoleleder, mindeord over Kirsten Stræde Vittrup:

Der blev så mærkeligt stille på Nørre Boulevard Skolen den decemberdag kort før jul, da en meget trist besked var ringet ind til kontoret.

Kirsten er her ikke mere.

Hun døde pludseligt og helt uventet dagen forinden. Trods hurtig lægehjælp stod hendes liv desværre ikke til at redde.

Det er altid trist, når et menneske skal sige verden farvel, men når det sker i en alder af blot 48 år, føles det oveni meningsløst og uretfærdigt. Ja, faktisk er det slet ikke til at begribe, at det var den samme hjertevarme og livsglade Kirsten, der blot få dage tidligere havde været en vellidt og levende del af det store fællesskab på skolen.

Vi havde jo lige ønsket hinanden en glædelig jul og en god ferie.

Savnet efter Kirsten vil blive stort. Hun vil efterlade sig et tomrum, som det nu må blive en andens lod at udfylde. Savnet rummer imidlertid også et kært minde, som vi med taknemmelighed og glæde vil have at tænke tilbage på.

Kirsten løste nemlig sine serviceopgaver på skolen med stolthed og nærværende engagement. Hendes arbejde bar tydeligt præg af at være båret af værdier som ordentlighed, loyalitet og tjenstvillighed.

Aldrig gik man forgæves til Kirsten med hverken store eller små opgaver. De blev løst hurtigt, vedholdende og altid med de løsningsfokuserende briller på.

Til det varmtfølte minde hører til stadighed også, at Kirstens hjerte var stort og rummeligt, og at hun med sit væsen, der var lunt, frimodigt og imødekommende, formåede at sætte sig levende og varige spor i os alle.

Kirsten var i sandhed et familiemenneske, og vores tanker og dybeste medfølelse går i denne vanskelige stund til Karoline og Tom samt den øvrige familie, for hvem hun kerede sig dybt og var altopofrende.

Æret være Kirstens minde!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce