Annonce
Holstebro Onsdag

Klart ja til sammenlægning

Nørre Felding og Tvis slår de to menighedsråd sammen. Begge sogne sagde ja til sammenlægningen. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Borgerne i Tvis og Nørre Felding sagde stort ja til sammenlægning af de to menighedsråd.
Annonce

Tvis/Nørre Felding: Det er først i 2020, at der er menighedsrådsvalg. Men allerede i sidste uge havde sognebørnene i Tvis og Nørre Felding mulighed for at stemme.

Spørgsmålet var, om de to menighedsråd skulle lægges sammen fra første søndag i advent, der er den første dag i det nye kirkeår.

I det forløbne år har der været en prøveperiode, hvor de to sogne har haft fælles møder. Resultatet af afstemningen blev et klart ja. Der var 95 procent flertal i begge sogne.

- Det var dejligt, at opfordringen til at stemme ja blev fulgt. Der var ikke så mange, der stemte, men udsnittet af dem var bredt. Der var både unge og gamle, så det var fint, siger Asger Borg, der tidligere var formand for menighedsrådet i Tvis.

På det konstituerende møde blev Asger Borg valgt som formand for det nye menighedsråd, der har 11 medlemmer. Det er alle fra de to tidligere råd. Næstformand bliver Henning Pedersen, der tidligere var formand for Nørre Felding Menighedsråd.

Når der næste år skal vælges et nyt menighedsråd, skal der vælges ti medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce