Annonce
Holstebro Onsdag

Klub får støtte til ny ridebane

Formanden for Holstebro Sportsrideklub, Mikael Aasborg Søgaard, der her står med en restaureret udgave af Hubertuskæden, jubler over, at klubben nu kan etablere en ny, udendørs elevridebane. Foto: Holstebro Sportsrideklub
Annonce

Holstebro: Holstebro Sportsrideklub har fået bevilget 85.000 kroner fra DIF og DGI's foreningspulje, 15.000 kroner fra Nordeafonden og 10.000 kroner fra "#aktivsammenhverforsig-puljen".

Med bevillingerne har Holstebro Sportsrideklub kunnet etablere en længe ønsket ny, udendørs elevbane.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Formand Mikael Aasborg Søgaard glæder sig over, at det har været muligt at realisere planerne om en ny elevbane til klubbens mange elevryttere.

- Vi håber med den nye, veldrænede bane at kunne udvide sæsonen for udendørs undervisning og ridning til glæde for elever og klubbens øvrige medlemmer. Det betyder meget for os alle, at vi kan tilbyde udendørs undervisning på en god bane og specielt i de her tider, hvor vi som følge corona også har måttet fokusere på at finde gode løsninger med mere udendørs ridning, siger han og fortsætter:

- Et af vores næste projekter er at finde midler til belysning af banen, så vi også i den mørke vintertid kan udnytte den optimalt.

DIF og DGI uddeler årligt cirka 44 millioner kroner fra deres foreningspulje til projekter i idrætsforeninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce