Annonce
Holstebro Onsdag

Kom tæt på Frantz Howitz' liv med arkæologi

Onsdag den 9. oktober indleder Frantz Howitz, kendt fra dk4-programmet "Arkæologien rundt", foredragssæsonen på Holstebro Museum. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Gennem 21 år har Frantz Howitz budt dk4s seere velkommen til "Arkæologien Rundt". Cirka 150 programmer er det blevet til. Dertil kan lægges de årlige udsendelser om "Danefæ top ti", adskillige rejseprogrammer med fokus på historie og arkæologi og en lang række programmer med, nu afdøde, madhistoriker Bi Skaarup om genskabelsen af fortidens køkken.

Onsdag den 9. oktober klokken 19.30 kan man opleve Frantz Howitz ved et foredrag på Holstebro Museum.

Frantz Howitz glæder sig til at fortælle om sit mangeårige virke for arkæologien og historien. Undervejs vil han vise flere klip fra sine udsendelser, blandt andet med Lis Helles Olesen fra Holstebro Museum og med dronning Margrethe, som Frantz Howitz fik til at fortælle levende og vidende om sin kærlighed til arkæologien.

Som noget nyt tilbyder Støberiet i forbindelse med onsdagsforedragene dagens ret, man skal dog bestille bord. For ikke-medlemmer af museumsforeningen er der entré til selve foredraget.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce