Annonce
Holstebro Onsdag

Konkurs: Klokken 10.25 var det slut

Tøjbutikken Marcus i Nørregade er gået konkurs. Butikschef Jesper Dalsgaard skal nu ud og finde sig et nyt job. Foto: Morten Stricker
Tøjbutikken Marcus i Holstebro blev mandag i sidste uge erklæret konkurs. Det gør meget ondt at må lukke og sige farvel efter 16 år, lyder det fra butikschef Jesper Dalsgaard
Annonce

Holstebro: Tøjbutikken Marcus i toppen af Nørregade i Holstebro åbner ikke mere.

Lidt før klokken halv elleve mandag formiddag den 11. maj blev dommen afsagt i skifteretten.

Nedlukningen og det udeblevne salg på grund af coronavirussen blev afgørende.

- Der var ikke mere at skyde med. Vi manglede simpelthen penge i kassen, siger butikschef Jesper Dalsgaard.

- Det gør meget ondt, at det slutter nu. Det har været en meget stor del af mit liv. Til august er det 16 år. Jeg har været i detailhandlen, siden jeg var 16 år, så det er klart, at det fylder meget, siger 42-årige Jesper Dalsgaard.

Det er ikke alene coronakrisen, der har betydet, at tøjkæden Marcus i sidste ende erklærede butikken i Holstebro konkurs.

- Det er gået den forkerte vej i et par år. Detailhandlen har det hårdt, og det har vi mærket i Holstebro. Vi prøvede ad flere gange at få gang i salget i de seneste uger, men det skete ikke. Vi ligger i et område af gågaden, hvor der er flere butikker, der er lukket, så det er meget tomt i området, siger Jesper Dalsgaard.

Han har også en lignende butik i Thisted, der også er lukket på grund af konkurs.

Det betyder, at tre ansatte mister deres job.

Mandag eftermiddag var Jesper Dalsgaard på tur med kurator for at få et overblik over værdierne.

- Det er klart, at det kommer til at koste dyrt. Men jeg ved ikke, hvor stort beløbet bliver, men det er ikke penge, jeg lige har, siger Jesper Dalsgaard, der har drevet tøjbutikkerne som franchise-tager.

Annonce

Brug for at sunde sig

Selv om det gør ondt lige nu, fortryder han ikke, at han blev selvstændig og forfulgte sin drøm at sælge modetøj.

- Jeg fortryder ikke noget. Det har på mange måder været en fantastisk rejse med mange gode oplevelser og samarbejde med mange dygtige medarbejdere, men det er klart, at jeg lige nu skal bruge lidt tid på at sunde mig og komme videre, siger Jesper Dalsgaard.

Han bor med børn og familie i Mejrup. De bliver en vigtig støtte i den kommende tid.

Selv om mandagen var trist og tung, har han ikke mistet troen på fremtiden.

- Jeg har lige brug for et par uger til at komme mig og tænke min situation godt igennem. Det råd har jeg fået af gode venner, og det vil jeg følge, siger Jesper Dalsgaard.

Han er klar til nye job og udfordringer.

- Jeg skal nok komme videre. Det er et kapitel, der er slut nu. Men jeg er klar til noget nyt. Jeg håber, at der er nogle, der kan bruge mig og den service, jeg kan levere, siger Jesper Dalsgaard og fortsætter.

- Jeg er ikke afskrækket af at arbejde videre i detailhandlen. Jeg har været en del af branchen, siden jeg vare 16 år. Jeg er åben over for alt. Jeg tror og håber på, at nogle kan bruge mig, siger Jesper Dalsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce