Annonce
Holstebro Onsdag

Kontant nytårsgave til Holstebro-pensionister

PensionDanmarks regulering betyder, at 57.500 pensionister fra januar 2021 får mellem 3,5 og ti procent mere udbetalt, end de gjorde i december 2020. Stigningerne gælder for livsvarige pensionsordninger, hvor pensionister modtager udbetalinger hver måned hele livet, fra de går på pension. Arkivfoto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Annonce

Holstebro: 2021 begynder med et økonomisk løft for 57.500 danske pensionister. 690 af dem bor i Holstebro Kommune.

De ældre kan se frem til et løft i deres månedlige pension fra PensionDanmark på mellem 3,5 og ti procent.

Det oplyser PensionDanmark i en pressemeddelelse.

Pensionerne udbetales hver måned resten af pensionistens levetid. Et medlem af PensionDanmark på for eksempel 73 år, der modtager livsvarig pensionsydelse, vil få en stigning på 5,75 procent.

- Det er rigtig godt, at vi kan give vores pensionister i Holstebro en flot stigning i pensionerne. Det vil gøre en positiv forskel i en svær tid. Fremadrettet må medlemmerne dog regne med mere beskedne reguleringer som følge af, at investeringsafkastet i de kommende år nok bliver mere behersket, siger Torben Möger Pedersen, der er administrerende direktør i PensionDanmark.

De stigende udbetalinger skyldes, at PensionDanmark løbende reserverer penge til at hæve udbetalingerne i takt med prisudviklingen i samfundet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce