Annonce
Holstebro Onsdag

Kulturperlen klar med tre friluftskoncerter i september

Johnny Reimar & Clifters spiller op til den første af Kulturperlens onsdagskoncerter 2. september. Arkivfoto: Gunnar Overlund Knudsen
Skubber planlagt jubilæumskoncert til 2021, og præsenterer tre danske orkestre i Lystanlægget tre onsdage i september
Annonce

Holstebro: Kulturperlen havde lagt op til at fejre sit 30. års jubilæum med en stor festival i Lystanlægget 8. august, men Coronapandemien betyder, at den - lighed med andre festivaler - skubbes til næste år.

Den nye dato blive 14. august.

- Heldigvis har samtlige planlagte bands sagt til at komme, blandt andet Smokie og Showwaddywaddy, som var med med starten for 30 år siden, fortæller en glad formand for Kulturpen, Poul Hornshøj.

The Sweet, Danser med Drenge, Lendager og Roosters er også med på programmet.

Coronakrisen har været en dyr fornøjelse for Kulturperlen, der har haft store omkostninger til annoncering med videre. Blandt andet tv-reklamer.

Johnny Hansen og Countryfriends spiller i Lystanlægget 9. september. Pressefoto

- Vi er ikke støttet af regeringens hjælpepakke, men heldigvis bakker de fleste af vores sponsorer op. Ellers havde det set meget skidt ud, siger formanden.

Han og Kulturperlen kan også glæde sig over, at mindre end 50 personer har bedt om at få pengene tilbage for de købte billetter. Billetterne kan anvendes til koncerten næste år.

- Vi har endda oplevet, at flere allerede har købt billet efter at næste års dato er oplyst. Det betragter vi som tillid, siger Poul Hornshøj.

Annonce

Koncerter tre onsdage i træk i september.

Årets række af onsdagskoncerter var planlagt til at blive indledt i maj med amerikanske Albert Hammond. Det måtte naturligvis droppet på grund af corona-krisen. Nu satses i stedet på tre septemberkoncerter tre onsdage i september.


Vi er ikke støttet af regeringens hjælpepakke, men heldigvis bakker de fleste af vores sponsorer op. Ellers havde det set meget skidt ud.

Poul Hornshøj, formand for Kulturperlen.


Der lægges ud 2. september med Johnny Reimar og Clifters og Humørekspressen. Onsdagen efter - den 9. september - bliver der et countryshow med Johnny ”Kandis” Hansen og Countryfriends samt sangerinden Ester Brohus med orkester. Sidste koncert bliver onsdag den 16. september, hvor det lokale orkester, Grandfætters, samt Stig og Bamses venner slutter sæsonen.

Indtil videre er myndighedernes udspil, at der må være 500 tilskuere til koncerter efter 1. september.

- Men vi satser i bestyrelsen på, at vi kan lå lov til at lukke mere end 1000 tilskuere ind. Ellers bliver der underskud på arrangementerne, indrømmer Poul Hornshøj. Der understreger, at Kulturperlen naturligvis vil følge myndighedernes restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce