Annonce
Holstebro Onsdag

Kulturperlen må endnu en gang flytte koncerter

Det er scener som denne - med et menneskefyldt anlæg - Kulturperlen snart håber på at kunne genopleve. Første koncert i 2021 er planlagt til den 23. juni. Arkivfoto: Gunnar O. Knudsen
Kulturperlen er nu klar med nye datoer for sommerkoncerterne i Lystanlægget

Holstebro: Med Folketingets langsigtede åbningsplan for kulturlivet i Danmark i hånden er Kulturperlen klar med et nyt og revideret program for sommerkoncerter i Lystanlægget.

Det oplyser Kulturperlen i en pressemeddelelse.

Planen var sidste år, at den amerikanske sanger og sangskriver, Albert Hammond, skulle gæste kulturperlen i maj, men på grund af corona blev alle hans koncerter i Europa aflyst.

Annonce

Plan b var at Albert Hammond skulle åbne dette års sæson i maj, men kunstneren har endnu engang aflyst, og håbet er, at han kommer senere på året.

- Det betyder så, at der nok ikke blive en koncert i maj, siger Poul Hornshøj, der er formand for Kulturperlen.

Kulturperlens første koncert er programsat til den 23. juni, hvor grundlæggeren af The Seachers, Mike Penders, går på scenen.

- På det tidspunkt må alle restriktioner da være ophævet, og vi kan lukke mange gæster ind, lyder håbet fra Poul Hornshøj, der tilføjer:

- Folk trænger til at komme til koncerter. Vi mangler så kun at underskrive en kontrakt med endnu et navn den 23. juni.

Flere koncerter i august

August bliver den helt store koncert-måned. Allerede den 11. august får Kulturperlen besøg af Stig Rossen sammen med Bamses venner og det lokale orkester, The Grandfætters.


Det skulle have været vores 30 års jubilæumskoncert sidste år, men det bliver så i år. Alle kunstnere har sagt ja til at komme i år til et forsinket jubilæum.

Poul Hornshøj, formand for Kulturperlen


Lørdag den 14. august løber Vestjyllands smukkeste Nostalgi Festival af stablen.

- Det skulle have været vores  30 års jubilæumskoncert sidste år, men det bliver så i år. Alle kunstnere har sagt ja til at komme i år til et forsinket jubilæum, fortæller formanden.

Koncertrækken fortsætter onsdag den 25. august, hvor Albert Hammond forhåbentlig kommer. Samme aften optræder også Creedens Clearwater Repeated.

Sidste onsdagskoncert er planlagt den 1. september.

Holstebro-Struer Donorkorps har inviteret alle donorer til koncert i maj, men Kulturperlen må for anden gang flytte datoen.

- Der er på nuværende tidspunkt udleveret over 2800 billetter, og så mange, tror vi ikke, må være i Lystanlægget i maj. Derfor flyttes datoen til den 27. august, lyder det fra koncertarrangøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce