Annonce
Holstebro Onsdag

Kulturperlens sommerkoncert fortsætter med to danske grupper på scenen

Stig Rossen og Venner hylder Bamse med en lang række af århus-bandets største hits gennem tiderne. Det sker i Lystanlægget, hvor Kulturperlen byder på dobbelt sommerkoncert den 26. juni. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Onsdag den 26. juni byder Kulturperlen på sommerkoncert i Lystanlægget med to danske grupper på scenen. Musikken vil dog fra det nordsjællandske band Rock Revival være hentet fra det amerikanske kultband Creedence Clearwater Revival med evigt populære hits som Proud Mary”. ”Bad Moon Rising”, ”Have You ever seen the Rain” og mange flere.

- Denne aften bliver gruppen hyldet af Rock Revival, som har spillet sammen de seneste 13 år - efter alle fem musikere tidligere har spillet med andre grupper, så vi skal nok aftenen igennem få en masse god og velklingende musik fra 60’erne og 70’erne, lover Poul Hornshøj i en pressemeddelelse.

- Sidste band har spillet for os de sidste par år, men de tåler absolut også en gentagelse, nemlig Stig Rossen og Vennerne, som spiller alle Bamses gode sange. De behøver næppe megen præsentation. De har spillet for os mange gange gennem de senere år, men vi får stadig opfordringer på, at de skal komme igen, siger Poul Hornshøj.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce