Annonce
Holstebro Onsdag

Kunstpartiet vil samle affald og skabe kunst

Affald bliver til kunstværker i Kunstpartiets nye projekt, "Kunstreaktoren". Pressebillede
Private dørklokker på syv forskellige øer vil kime, når Kunstpartiet kommer på besøg og spørger efter affaldsmaterialer. Også Holstebro er en del af projektet "Kunstreaktoren", der går ud på at omdanne skrald til kunst.
Annonce

Holstebro: I august sejler Kunstpartiet rundt til syv øer i Danmark for at søsætte sit nye projekt om miljø og bæredygtighed, nemlig "Kunstreaktoren".

Kunstpartiet vil gå fra dør til dør under opholdet på øer og indsamle affald hos beboerne.

Efterfølgende afholdes en workshop for unge, der sammen med Kunstpartiet transformerer skraldet om til kunstværker. Her vil Kunstpartiet nedgrave en nedbrydelig tidskapsel - med værker lavet af organisk affald - hvor affaldet kan forsvinde og blive en del af jorden.

De andre kunstværker skal udstilles i en uforgængelig tidskapsel, som består af ikke-komposterbart affald, på en lokal kunstinstitution som en advarsel og besked til fremtidens lokale borgere.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Kunstpartiet.

Workshopene gennemføres af Cüneyt Pala og Dina Abu Hamdan i samarbejde med Ilze Rudzite fra Kunstskolen Emilia i Holstebro.

Annonce

Også i Holstebro

Udover ø-hoppene vil Kunstpartiet også besøge hjem i Holstebro.

Det sker den 12. august, hvor både affaldsmaterialer plast, glas og papir bliver indsamlet hos beboere, som har ønsket et besøg af Kunstpartiet.

Den 13. og 15. august vil der være workshop ved OrkesterEfterskolen, mens Kunstpartiet afholder en aktion ved Rådhuset i Holstebro fredag den 14. august.

Lørdag klokken 12 er der parade i gågaden, hvor partiet vil iføre sig lyserøde veste og besøge byens butikker. Her vil der igen blive indsamlet affald.

Alle, der har lyst til at deltage i paraden, kan blot tage noget lyserødt på og møde op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce