Annonce
Holstebro Onsdag

Lad sanserne komme i spil med et havebesøg

I pinsen er det blandt andet muligt at opleve mange blomstrende etageprimulaer i Burlund Skovhave. Sådan så de ud i juni for et par år siden. Pressebillede
Annonce

Have: Haven hos Karen og Sven Erik Ramsgaard er lige nu i forsommerflor med blomstrende rhododendron, etageprimulaer og en blomstereng, hvor Danmarks vilde orkidé, gøgeurten, har spredt sig, som var det skvalderkål.

Det kan besøgende i pinsen blandt andet opleve med høre-, lugte- og synssanserne, oplyser parret fra Idom i en pressemeddelelse.

- For os er det vigtigste, at haven er mangfoldig og frodig, at man kan fornemme haveglæden, og at der er oplevelser for alle sanser. Der skal være masser af farver, der skal være dufte, og luften skal være fyldt med fuglesang og kvidder, siger Sven Erik Ramsgaard og fortsætter:

- For os er haveglæde også at forandre og at have gang i projekter. Vores have skal aldrig være færdig, så det vil man også kunne fornemme og se.

Den store plads i haven gør, at haveejerne vælger at holde åbent som planlagt både pinselørdag og pinsesøndag.

Grundet corona-situationen undlader Karen og Sven Erik Ramsgaard dog at tilbyde kaffe, men besøgende må gerne selv medbringe og nyde det i haven.

Et besøg i haven på Burlundvej 6 i Idom koster 20 kroner.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce