Annonce
Holstebro Onsdag

Landsholdsspiller tegner lang kontrakt med TTH

Magnus Bramming har bundet sig til TTH Holstebro de næste fem år. Skulle der opstå en mulighed for det helt rigtige udenlandseventyr, vil klubben dog lade ham skifte før tid. Foto: Louise Boo Jespersen
TTH Holstebros landsholdsspiller og topscorer Magnus Bramming har underskrevet en ny, fem-årig kontrakt, som gælder indtil den 30. juni 2025.
Annonce

Holstebro: Magnus Bramming er en af de allerstørste profiler i klubbens historie.

Med 356 kampe og over 1400 mål for TTH Holstebro er det ifølge direktør John Mikkelsen et scoop for klubben, at den 29-årige profil ønsker at indgå en ny, fem-årig kontrakt.

- Magnus Bramming er en af ligaens største profiler, og hans bedrifter taler for sig selv. Magnus er et stort klubmenneske, som brænder for at opnå flere store sportslige resultater med klubben, og derfor er TTH og Bramming det perfekte match. Vi er stolte over, at en landsholdsspiller, topscorer og profil viser klubben tillid med en så lang aftale, siger John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Holstebro er mit hjem

Med DM-medaljer, pokaltitel og europæiske succeser er Magnus Bramming den mest vindende spiller i klubbens historie. Men det stopper ikke hans jagt efter flere TTH-triumfer.

- For mig var der ikke nogen tvivl, da jeg fik mulighed for en forlængelse af kontrakten. Sportsligt har TTH Holstebro udviklet sig til at være et tophold i den danske liga med fast europæisk deltagelse. Både klubben og jeg har store ambitioner, og vi er sammen sultne efter flere medaljer, siger Magnus Bramming.

Der har i flere tilfælde været udenlandske tilbud på bordet. Dem har Magnus Bramming takket nej til.

- TTH Holstebro er min klub. Jeg elsker at spille tophåndbold i Gråkjær Arena, og Holstebro er blevet hjem for mig og min familie. Mit fokus og mit hjerte ligger i TTH Holstebro, siger han.

Klubben er ifølge John Mikkelsen dog villig til at kigge på en løsning, hvis det rigtige, udenlandske tilbud til fløjspilleren skulle tikke ind.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce