Annonce
Holstebro Onsdag

Langt de fleste juni-konfirmationer er udsat til efteråret

Konfirmand-familier ønsker at holde en så normal konfirmation som muligt. Derfor er langt de fleste konfirmationer i juni udsat til september.
Annonce

Holstebro: Det vil glæde mig at se farmor og farfar til konfirmation søndag den 10. maj.

Nej, det bliver den 14. juni.

Beklager det bliver først 13. september.

Sådan kan det lyde i de forskellige udgaver af en konfirmationsindbydelse.

I en række kirker i Holstebro er der allerede truffet beslutning om at skubbe juni måneds konfirmationer til september for at undgå den fortsatte usikkerhed om, hvor mange der må være i kirken og til den efterfølgende fest.

- Der har været et ønske fra mange familier om at udskyde konfirmationen til september for at få en så almindelig konfirmation som muligt med mange folk i kirken og til efterfølgende fest, selv om det betyder den anden udskydelse, siger Niels Arne Christensen, der er provst i Holstebro Provsti.

Han ser med glæde på, at konfirmanderne og deres familier ønsker hele pakken frem for en decimeret udgave både i kirken og til festen.

Det er endnu ikke alle kirker i Holstebro Provsti, hvor konfirmationen er flyttet til efteråret, men det kan hurtigt blive konsekvensen. Der arbejdes med skyggedatoer for konfirmationerne søndag den 21. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce