Annonce
Holstebro Onsdag

Larsen åbner ny butik i Holstebro

Foto: Ninna Pirchert
Det bliver den fjerde Larsen-butik, der åbner i Enghaven i Holstebro. Butikken, der sælger is, godter og gaver, holder åbent 365 dage om året - og også om aftenen.
Annonce

Holstebro/Struer: - Vi er mega-spændte på at åbne i Holstebro. Vi har gået og trippet længe, og nu kan vi næsten ikke vente længere.

Sådan siger Torben Larsen, der bor i Struer, hvor han driver forretningen Larsen med undertitlen "Is, godter og gaver".

Foruden butikken i Struer, driver han også Larsen-butikker i Lemvig og i Herning Centret, og nu er han altså klar til at åbne en fjerde Larsen-butik i Holstebro.

Annonce

Planen måtte ændres

Når Torben Larsen siger, at han har gået og trippet længe, hænger det sammen med, at den oprindelig plan var at åbne en Larsen-Butik i Holstebro, når Enghave Centret stod færdigt. Men - som bekendt for de fleste - blev centret aldrig til noget.

- Så vi har gået og kigget os lidt om efter en anden placering, fortæller Torben Larsen, der nu har fundet egnede lokaler:

Larsen flytter ind i den gamle Nordea-bygning - der, hvor Normal i dag har til huse, og der hvor Fætter BR lige nåede at flytte hen, før kæden lukkede.

- Den gamle Nordea-bygning blev delt op i tre lejemål - to med facade ud mod gågaden og et med facade ud mod Enghaven, siger Torben Larsen og forklarer, at Larsen rykker ind i lejemålet, der vender ud mod Enghaven.

Torben Larsen glæder sig derfor over, at Enghaven snart får en opfriskning og en ny biograf.

- Det ser jeg som noget meget positivt, tilføjer han.

Annonce

Åben hver dag

Planen er, at Larsen åbner på sin nye adresse i Holstebro den 1. maj. Her får butikken 200 kvadratmeter at råde over - mod 400 kvadratmeter i Struer.

- Vi skal have fundet nogle dejlige, søde piger til butikken, siger Torben Larsen, der regner med at ansætte ti voksne og nogenlunde samme antal ungarbejdere.

Der skal mange hænder til. Butikken holder nemlig åbent 365 dage om året - og også om aftenen. Det koncept kører i Struer, og planen er at tage det med til Holstebro.

- Folk er glade for muligheden for at også at kunne handle om aftenen og i weekenderne, siger Torben Larsen, der ser frem til, at vi snart tager hul på is-sæsonen.

- Vi har hørt, at folk i Holstebro ikke har haft de store muligheder for at købe is om aftenen, og derfor forventer vi at få et stort aftensalg, lyder det fra Larsen.

Annonce

Lækkerier til salg

På spørgsmålet om, hvorfor det netop blev Holstebro, pilen pegede på som ny Larsen-by, svarer Torben Larsen:

- I butikken i Struer har vi faktisk overvældende mange kunder fra Holstebro, og det er jo lidt sjovt, at det også kan lade sig gøre at trække folk den vej. Det er vi stolte af.

Det overordnede ord for varerne på hylderne hos Larsen er lækkerier. Det kan for eksempel være chokolade, vin, kaffe og te.

Torben Larsen har i mange år drevet en kiosk i Struer, men da kiosken flyttede til gågaden i byen blev den i 2015 opgraderet til en Larsen-butik.

Den første Larsen-butik blev åbnet i Lemvig i 2012, og i 2017 kom butikken i Herning Centret med i familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce