Annonce
Holstebro Onsdag

Larsen har fået en gylden isske

Børn, is, sommer og sol har altid hørt sammen. Også denne sommer, hvor Larsen i Holstebro har solgt så meget is, at butikken er blevet hædret med Den Gyldne Scoopske. Arkivfoto: Nils Mogensen Scalebøg
Annonce

Holstebro: Næste gang, du bestiller en gammeldaws isvaffel hos Larsen Is, Godter og Gaver i  Holstebro, så hold lige øje med, om isskeen er forgyldt.

Larsen i Holstebro har nemlig vundet prisen, Den Gyldne Scoop-ske. Det er en af forretningens leverandører, Frisko, der har udskrevet konkurrencen blandt sine forhandlere, og i Region Midtjylland var det altså Larsen Holstebro, der løb med æren som Midtjyllands bedste isbutik.

- Vi har vundet, fordi vi har solgt mere is, end vi plejer, og fordi vi har forbedret vores udvalg, fortæller Anders Worm, der er butiksbestyrer i Holstebro.

- Det er et skulderklap, der fortæller os, at vi er gode til at sælge is, forsætter butiksbestyreren.

Anders Worm fortæller, at det har været en god is-sæson. Eller rettere: Det blev det, da sommeren endelig indfandt sig i august.

Sådan ser "statuetten" Den Gyld Scoop-ske ud. Pressebillede

- Vi har haft en fremgang på 50 procent. Det øgede salg skyldes blandt andet, at vi sælger is hele året og den lange åbningstid til klokken 22 hver dag, fortæller Anders Worm.

Larsen åbnede i det tidlige forår sidste år butikken i Holstebro på en placering i Enghaven ud til det nye biografområde - og med adgang til butikken fra gågaden gennem smøgen ved Normal.

Holstebro-forretningen var den fjerde Larsen-forretning. I forvejen har Larsen butikker med is, godter og gaver i Struer, Lemvig og Herning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Corona skabte alternativer

Annonce