Annonce
Holstebro Onsdag

Leverer sit bedste regnskab midt i en krise

For 11 år siden stiftede Lars Jørgensen virksomheden Just Easy Tools, der i år har leveret sit bedste regnskab hidtil. Foto: Just Easy Tools
Firmaet Just Easy Tools fra Holstebro er født under finanskrisen og har derfor altid været opmærksom på at kunne håndtere svingninger i salget. Nu hvor udenlandske kunder sætter deres køb på standby, retter firmaet fokus mod landbrug, maskinstationer og dækcentre i Danmark.
Annonce

Holstebro: Den vestjyske virksomhed, Just Easy Tools, er lykkedes med at få sit udstyr til håndtering af dæk anerkendt globalt inden for mineindustrien, havneterminaler og andre tunge brancher.

Eksempelvis har Agcos fabrikker i Brasilien og John Deere de seneste par år afgivet ordrer på flere danske Easy Grippers til at montere hjul på mejetærskere og traktorer i deres produktionslinjer.

I kølvandet på coronakrisen har den sydamerikanske virksomhed dog sat sin ordre på standby. Det samme har Just Easy Tools oplevet hos andre kunder rundt om i verden. Men det skaber ingen fortvivlelse hos virksomheden, der nu i stedet fokuserer på danske landbrug- og maskinstationer, dækcentre og industrien i Danmark.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor Just Easy Tools kan præsentere sit hidtil bedste regnskab med et overskud på 1,6 millioner kroner. Virksomheden forventede et endnu bedre resultat efter lancering af nye produkter og ansættelsen af nye medarbejdere, men så kom corona-krisen.

Annonce

Vant til kriser

Den nuværende situation ryster dog ikke Lars Jørgensen, der etablerede virksomheden i 2009.

- Vi er født under finanskrisen og har indrettet os efter, at der vil komme kriser. Nærmest hele vores produktion er udlagt til lokale underleverandører, blandt andet meget bearbejdning hos Jokertech i Vinderup og pladearbejde hos Løkkes Maskinfabrik i Bøvlingbjerg. Derfor har vi begrænsede faste udgifter, siger Lars Jørgensen.

Just Easy Tools går nu tilbage til udgangspunktet. For 11 år siden begyndte virksomheden at udvikle udstyr, så landmænd nemt og sikkert selv kunne skifte dæk på deres tunge maskiner. Men dengang var landbruget i krise. Derfor har den vestjyske virksomhed sidenhen især fundet kunderne i udlandet og i andre brancher såsom mineindustrien.

Dækhåndteringsmaskinerne fra Just Easy Tools er designet, så brugerne sikkert, hurtigt og effektivt kan håndtere selv meget store dæk.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce