Annonce
Holstebro Onsdag

Ligaspillerne åbner sæsonen med sved på panden

TTH-spillerne i gang med løbetesten med fysioterapeut Morten Graversen (til venstre) som indpisker og coach. Foto: TTH Holstebro
Annonce

Holstebro: Efter fire måneders håndboldpause kunne TTH Holstebro torsdag møde ind til første træning forud for den kommende sæson. Dagens program bestod af løbetest, haltræning og en tur i styrkerummet, nøje overvåget af Søren Reinholdt Hansen, der ligeledes havde første arbejdsdag som cheftræner i TTH. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Man er jo altid spændt på, hvordan formen er efter en længere pause, men det så fint ud, både på løbebanen og med boldspillet i hallen, lød det positivt fra træneren efter første træning.


Man er jo altid spændt på, hvordan formen er efter en længere pause, men det så fint ud, både på løbebanen og med boldspillet i hallen.

Søren Reinholdt Hansen, ligatræner i TTH Holstebro.


TTHs nye bagspiller, Aaron Mensing, havde ligeledes første arbejdsdag i TTH torsdag.

- Det er lidt som første skoledag. Man skal lære sine nye holdkammerater og faciliteterne at kende, men jeg glæder mig til at komme i gang med sæsonen og få spillet noget håndbold, siger sønderjyden, der ikke er bange for at have glemt spillet med harpikskuglen.

- Jeg tror det er ligesom at cykle: Når først du får håndbolden i hænderne igen, så skal du nok kunne huske det, filosoferer Mensing.

TTHs ligaherrer pudser formen af med opvisnings- og træningskampe i juli og august inden sæsonen starter 1. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce