Annonce
Holstebro Onsdag

Liveshow med to farverige kvinder

Signe Lindkvist, der sidder til venstre, og Iben Hjejle gæster Musikteatret med det såkaldte Sitter-show. Det sker lørdag den 11. december. Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen/Ritzau Scanpix
Annonce

Holstebro: Man kan stadig nå at sikre sig billetter til det såkaldte "Sitter-show" med Iben Hjejle og Signe Lindkvist, der finder sted lørdag den 11. december i Musikteatret i Holstebro.

Lone Abildtrup, der er arrangementschef i Musikteatret, er selv vild med Sitter-podcasten og ser frem til at opleve samme indhold - bare som liveshow.

- Podcasten, Sitter, begyndte for halvandet år siden, og med cirka 60.000 ugentlige lyttere er det gået godt for de to farverige og elskelige damer siden da, siger hun i en pressemeddelelse og fortsætter:

- De er blevet faste klummeskribenter i ALT for damerne, har været værter for Bodilprisen, optrådt live på Smukfest i 2019 og blev i den forbindelse fremhævet af DR som et af de bedste live acts på hele festivalen sidste år.

Om showet siger Iben Hjejle og Signe Lindkvist selv:

- Man kan sige, at vi er en spændende blanding af Rytteriet og Lotte Heise. Showet bliver halv varieté og  halvt et talkshow - krydret med en kæmpe stang dynamit kastet ned i en klædud-kasse. Publikum skal både have grædt, grinet og sunget, inden de får lov til at forlade salen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce