Annonce
Holstebro Onsdag

Lokalformand: Ledere fik fornuftig lønstigning

I kroner og øre tjente de vestjyske ledere gennemsnitligt 55.567 kroner inklusiv pension i september 2019. Det er et stykke under landsgennemsnittet for ledere. Foto: Scanpix
Annonce

Holstebro: De privatansatte ledere i Vestjylland fik en gennemsnitlig lønstigning på 2,5 procent fra september 2018 til september 2019. Det er på niveau med stigningen for alle lønmodtagere på landsplan i samme periode. Det betyder, at de vestjyske ledere fik en reallønsstigning på to procent, da forbrugerpriserne kun steg med en halv procent i samme periode.

I kroner og øre tjente de vestjyske ledere gennemsnitligt 55.567 kroner inklusiv pension i september 2019. Det er et stykke under landsgennemsnittet for ledere, som ligger på 59.865. Det er lederne i hovedstadsområdet samt Nord- og Østsjælland, som trækker op.

- Det er positivt, at vores medlemmer har fået en pæn reallønsstigning det seneste år. Det er generelt gode tider for områdets erhvervsliv, og det skal lederne selvfølgelig også kunne mærke. Samtidig er det et godt signal, at ledernes løn ikke stiger markant mere end de øvrige medarbejderes, siger afdelingsformanden for Lederne Midtvest, Lene Skyggelund, i en pressemeddelelse.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jazztrio spiller i Subhuset

Annonce