Annonce
Holstebro Onsdag

Lokalt firma giver 1,7 millioner til legerum på supersygehuset

Oversygeplejerske Marianne Bækager Jensen og direktør i Vestjyllands Forsikring, Jørgen Ladekjær, ses her foran hospitalet i Gødstrup, hvor der nu også bliver indrettet et udendørs aktivitetsrum for børn og unge. Foto: Hospitalsenheden Vest
Med en stor donation fra Vestjylland Forsikring får hospitalet i Gødstrup en tidlig julegave, nemlig et lege- og træningsrum.
Annonce

Gødstrup: Som regel er det en trist og kedelig oplevelse at være indlagt på sygehuset, men der bliver lidt mere at fornøje sig med for de indlagte børn og unge på Regionshospitalet Gødstrup. Vestjylland Forsikring donerer nemlig 1,7 millioner kroner til udendørs lege- og træningsrum i Gødstrup.

Det betyder, at der i et af hospitalets udendørs gårdrum bliver indrettet et areal til brug for både boldspil, som legeplads og afslapning, men også til faglig udredning og motorisk test i behandlingen af børn og unge.

- Vi får en kreativ legeplads til leg, terapi og undersøgelser. Et rum, hvor faglighed og leg spiller sammen med tilbud til børn og unge fra nul til 17 år, siger oversygeplejerske Marianne Bækager Jensen i en pressemeddelelse.

Annonce

En bedre hospitalsoplevelse

Direktør Jørgen Ladekjær, Vestjylland Forsikring, var ikke i tvivl om, at der skulle doneres penge til projektet.

- Da vi hørte, at Gødstrup grundet besparelser ikke selv var i stand til at etablere det udendørs lege- og træningsrum, så var vi klar til at hjælpe med projektet. For os virker det rigtigt, at støtte projektet, der forhåbentligt gør det til en bedre oplevelse for det enkelte barn og familien at være indlagt på hospitalet. Og når man som i min familie selv har været indlagt gennem længere tid, så ved man også, hvor vigtigt det er at kunne få frisk luft og noget andet at tænke på, når hospitalet bliver dit andet hjem, siger han.

Børneafdelingen på hospitalet går nu i gang med at konkretisere planerne for det udendørs- lege og træningsrum, sådan at rummet er klar til brug, når Regionshospitalet Gødstrup åbner 1. kvartal 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jazztrio spiller i Subhuset

Annonce