Annonce
Holstebro Onsdag

Lone kørte 59 kilometer for at hjælpe til som frivillig

Lone Brandt Nielsen har sammen med 24 andre frivillige arbejdet med at pynte Pallisbjerg op til påske. Her er hun i færd med at hænge påskeæg op. Pressebillede
65-årige Lone Brandt Nielsen er en af de 25 frivillige, der har hjulpet til med at stable påskeudstillingen på herregården på benene.

Thyborøn: - Det er blevet fantastisk. Jeg kan slet ikke beskrive det. Det er utroligt, hvad man kan få ud af materialer fra skoven sammen med lidt blomster, men det er måden, der bliver arrangeret på, det handler om.

Sådan siger 65-årige Lone Brandt Nielsen, der er en af de 25 frivillige, der har hjulpet Johnny Haugaard med at få stablet påskeudstillingen på Pallisbjerg på benene.

Lone har sommerhus i Ramme og bor i Thyborøn, og hun tilbagelægger gerne de 59 kilometer mellem hjemmet og herregården ved Ulfborg for at give en hånd med - og retur igen efter endt arbejdsdag.

Hun arbejder som freelance-tjener i Messecentret i Herning, og det var på arbejdspladsen, hun første gang hørte om Blomstermanden og hans udstillinger.

- Jeg er selv lidt kreativ med blomster, fortæller Lone, der er vokset op på Fyn, vor hendes mor var god til at tage blomster ind i hjemmet fra haven og naturen.

- Jeg ville jo gerne gøre hende kunsten efter, fortæller hun om sin livslange interesse for blomster, der også har sendt hende på diverse blomsterkurser.

Det var også blomsterinteressen, der lokkede hende ind for at se og opleve Johnny Haugaards udstilling i Herning, og her besluttede hun sig hurtigt for, at det univers ville hun gerne være en del af.

- Inden jeg gik derfra, havde jeg meldt mig ind i Blomstermandens Venner, fortæller Lone Brandt Nielsen, der på grund af corona dog kun kom til at hjælpe til med juleudstillingen i Nr. Vosborg en enkelt dag.


Det er jo ikke noget, man bare lige gør derhjemme, og der er også noget socialt i det.

Lone Brandt Nielsen, frivillig


Det er blevet til en del mere med påskeudstillingen.

- Jeg har hjulpet til i syv dage, og jeg skal til Pallisbjerg igen i morgen , fortalte hun, da avisen talte med hende i sidste uge.

- Det er jo ikke noget, man bare lige gør derhjemme, og der er også noget social i det, tilføjer den frivillige.

I påskeudstillingens første uge blev publikum inviteret med ind i hvert rum på herregården. Professionelle film- og lydfolk sørger for, at påskeudstillingen kan opleves på nært hold.

Udstillingens anden uge præsenteres som den store finale, hvor Blomstermanden i naturens materiale vil vise genopstandelsen fra palmesøndag til påskesøndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Annonce