Annonce
Holstebro Onsdag

Månedens TTH-profil skal findes på skadeslisten

Det blev Nikolaj Enderleit, der fik prisen for månedens bedste spiller i TTH i september. TTH-direktør John Mikkelsen har her overrakt ham prisen. Foto: Photo Overlund
Den bedste mand i TTH Holstebro for september beskrives af klubben som "altid målfarlig og altid en fighter". Skadede Nikolaj Enderleit hungrer nu efter at komme tilbage på banen.
Annonce

Holstebro: Nørre Vosborgs månedlige TTH-titel var i denne omgang nem at uddele.

Det skriver TTH Holstebro i en pressemeddelelse.


Når man sidder ude, så er det lige meget om ens holdkammerater gør det godt eller skidt. Man vil altid ind og bidrage. Jeg tænker kun på at komme tilbage hurtigst muligt og bidrage til holdet.

Nikolaj Enderleit, TTH-spiller


Prisen går til Nikolaj Enderleit, der i øjeblikket døjer med en hofteskade. Han hædres for sine stærke præstationer i september.

- Vi har bare braget derudad som kollektiv og har fået mange gode sejre. Vi er kommet stærkt fra land, og vi har spillet godt. Jeg har også spillet godt, siger Nikolaj Enderleit.

Han tager gerne imod prisen, men hans smil bliver erstattet af ærgrelse over skaden.

- Det er selvfølgelig rigtigt uheldigt, at sådan noget kommer nu. Men så er det godt, at Kay (Smits, højreback, red.) træder i karakter. Og det viser også bare, at vi supplerer hinanden, og begge spiller godt, siger Nikolaj Enderleit.

Annonce

Tænker kun på comeback

For Nikolaj Enderleit er det dog lige nu underordnet, hvordan klubben klarer sig i ligaen.

- Når man sidder ude, så er det lige meget, om ens holdkammerater gør det godt eller skidt. Man vil altid ind og bidrage. Jeg tænker kun på at komme tilbage hurtigst muligt og bidrage til holdet, lyder det fra højrebacken.

TTH Holstebros næste ligakamp spilles i Gråkjær Arena mod TMS Ringsted fredag den 23. oktober klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Corona skabte alternativer

Annonce