Annonce
Holstebro Onsdag

Markant bedre mobildækning i Haderup

På Vistorpvej i Haderup har Telenor aktiveret et nyt mobilsignal. Pressebillede
Telenor arbejder i øjeblikket på at lukke mobilhuller i netværket ved at opgradere signalet. Beboerne i Haderup vil opleve en klar forbedring af mobildækningen, lover Telenor.
Annonce

Haderup: I begyndelsen af juli aktiverede Telenor et nyt mobilsignal på Vistorpvej i Haderup.

Det skal være med til at sikre områdets beboere en bedre 4G-dækning, når de eksempelvis streamer på nettet eller downloader data på telefonen.

Det oplyser Telenor i en pressemeddelelse.


Danskernes dataforbrug er steget med en enorm hastighed. Denne udvikling følger vi selvfølgelig hos Telenor, så kvaliteten af vores netværk kan følge med kundernes behov.

Jesper Mølbak, netværksstrateg.


Det opgraderede mobilsignal vil kunne mærkes inden for en radius af fem til ti kilometer.

Mobilmasten er placeret tæt op ad Herningvej og vil således også sikre en bedre mobildækning til forbipasserende bilister på strækningen.

Rækkevidden kan dog forringes i bakkelandskab og skovområder, oplyser Telenor.

Annonce

Dataforbruget stiger

- Danskernes dataforbrug er steget med en enorm hastighed. Denne udvikling følger vi selvfølgelig hos Telenor, så kvaliteten af vores netværk kan følge med kundernes behov, siger netværksstrateg i Telenor Jesper Mølbak og fortsætter:

- Derfor er det essentielt, at mobilnetværket konstant finjusteres, og ved at aktivere nye mobilsignaler samt opgradere allerede eksisterende sikrer vi, at kunderne får en god digital oplevelse, hvad end de bruger mobiltelefonen derhjemme eller på farten.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien.

På verdensplan hjælper koncernen 186 millioner kunder med at kommunikere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce