Annonce
Holstebro Onsdag

Med hjælp fra sponsorer blev den nye TTH-spiller hentet

De to hollandske brødre, Kay og Jorn Smits, er nu begge på kontrakt i TTH Holstebro. Foto: Louise Boo
Takket være ekstra opbakning fra sponsorer har TTH Holstebro fået en ekstra spiller på holdkortet til forårets afgørende kampprogram. Den hollandske landsholdsspiller, Jorn Smits, er hentet ind på en seks måneders aftale.

Holstebro: Først kom Inger Smits til klubben, så kom bror Kay Smits, og nu er Kay Smits blevet holdkammerat med storebror Jorn Smits.

TTH Holstebros kendskab til familien er godt, og klubben glæder sig derfor over, at det er lykkedes at tilknytte den 28-årige hollandske landsholdsspiller, Jorn Smits.


Den ekstra sponsoropbakning har været afgørende for, at vi har kunnet tilføje Jorn Smits til holdet

John Mikkelsen, TTH-direktør


Tilgangen af Jorn Smits skyldes udelukkende holdets skadessituation i efteråret, hvor flere nøglespillere både på samme tid og på skift har siddet udenfor i længere tid.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Holdet må desværre i det kommende år undvære holdets playmaker Johan Meklenborg, og da vi stadig har en usikker skadessituation hos et par af holdets øvrige spillere, så har vi valgt at gardere holdet med Jorn Smits, som kan spille alle tre positioner i bagkæden, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

- Vi vil - trods fraværet af et par nøglespillere - stadig gøre alt for at udfordre de øvrige tophold i ligaen. Med en ekstra spiller til både træning og kamp vil vi stå stærkere i DM-slutspillet, fortsætter han.

Annonce

Stolt over tillid til klubben

I en svær tid med både corona og skader er TTH Holstebro stolt over den ekstra økonomiske opbakning, som en gruppe af sponsorer har givet klubben.

- Den ekstra sponsoropbakning har været afgørende for, at vi har kunnet tilføje Jorn Smits til holdet. Jeg er på klubbens vegne stolt over sponsorernes interesse og tillid til klubben. Det giver optimisme både på og uden for banen, siger John Mikkelsen, der sender en stor tak til de deltagende sponsorer.

Håndsrækningen kommer fra de fire sponsorer, Vestjysk Bank, XL Roslev, ID IDENTITY og Gråkjær.

Jorn Smits tiltræder fra den hollandske mesterklub HV Kras/Volendam.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Annonce