Annonce
Holstebro Onsdag

Medie: Spilbutik lukker i begyndelsen af det nye år

Gamestop i Holstebro lukker ifølge Ekstra Bladet i begyndelsen af det nye år. Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix
Den landsdækkende kæde af spilbutikker, Gamestop, har ifølge Ekstra Bladet besluttet at trække sig ud af Danmark. Butikken i Holstebro skal efter planen lukke med udgangen af januar.
Annonce

Holstebro: Den landsdækkende spilkæde Gamestop giver nu op i Danmark og har opsagt samtlige 187 medarbejdere. Det skriver Ekstra Bladet på baggrund af en stribe interne papirer, avisen er kommet i besiddelse af.

- Baggrunden er et ønske om at optimere Gamestops globale virksomhed og at ophøre med al aktivitet i Danmark senest pr. 28. februar 2021 grundet økonomisk underskud de seneste fem år, skrev selskabets irske direktør, Michael Van den Berg, den 7. oktober i de interne papirer, som Ekstra Bladet har fået adgang til.

Gamestop driver i Danmark 34 butikker, hvoraf den ene ligger i Nørreport Centret i Holstebro. Ifølge en liste fra Gamestop, skal butikkerne lukkes løbende i en periode frem til den 21. februar 2021.

Forretningen i Holstebro bliver en af de første, der lukker. Ifølge Ekstra Bladet hedder den foreslåede lukningsdato for Gamestop i Holstebro den 31. januar 2020.

Ifølge Ekstra Bladet har det ikke været muligt at få en kommentar fra Gamestops ledelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce